DopShop.nl
Image default
Winkelen

Geef Scandinavische woonaccessoires een mooie plaats in je interieur

Wil jij het interieur van je slaapkamer, huiskamer of keuken een nieuwe uitstraling geven maar weet je niet hoe? Bekijk dan de Scandinavische woonaccessoires van Madam Stoltz in de webshop van By Zenz uit Noord-Scharwoude. Deze woonaccessoires, geïnspireerd door de natuur, lokale tradities en vakmanschap zijn passend voor ieder interieur. De ontwerpster van met merk Madam Stoltz, te koop in deze webshop, komt uit Denemarken, maar heeft een Indiase leefstijl. Deze invloeden zie je beide op een creatieve manier terug in de producten van dit merk. Bekijk het online assortiment aan kussens, spiegels en wandrekken en oordeel zelf!

Woonaccessoires als cadeau

Naast dat je in deze webshop mooie en functionele Scandinavische woonaccessoires van Madam Stoltz koopt voor jezelf, is het ook leuk om woonaccessoires cadeau te geven aan een ander. Het is zijn ontzettend leuke en originele cadeaus voor een verjaardag, of voor wanneer iemand een housewarming geeft. Kies voor een kussen, een kandelaar of een fotolijst, de ontvanger zal hier sowieso blij mee zijn. Weet je niet goed wat je moet geven? Bestel dan een cadeaubon van By Zenz. De ontvanger van de bon kan zo zelf in het online assortiment op zoek naar een leuke accessoire.

Een uitgebreid assortiment

In deze online woonwinkel uit Noord-Scharwoude heb je de keuze uit een uitgebreid assortiment aan Scandinavische woonaccessoires van verschillende merken. Naast dat zij artikelen verkopen uit de creatieve collectie van Madam Stoltz, kun je hier ook voor andere toonaangevende merken terecht. Je koopt hier bijvoorbeeld producten van vtwonen, bekend van tv, of van Hübsch interior. Ook voor kussens, mokken en vazen van Bloomingville slaag je hier gegarandeerd. In deze webshop kies je bovendien kaarten of posters uit de papierwarencollectie van Leo La Douce of Inkylines. Daarnaast vind hier zelfs leuke woonaccessoires voor in de tuin, zoals verschillende bloempothouders of lantaarns.