DopShop.nl
Image default
Aanbiedingen

Draytek Routers: Het beste voor thuis en zakelijke netwerken

Draytek Routers: Het beste voor thuis en zakelijke netwerken

DrayTek is een toonaangevende wereldwijde leverancier van breedband en Wi-Fi netwerkoplossingen. Met een uitgebreid assortiment draytek routers, switches, Wi-Fi-producten en diensten, richt DrayTek zich op zowel thuis- als zakelijke gebruikers. Het bedrijf heeft talrijke prijzen gewonnen voor zijn uitstekende service en behoort ook tot de snelst groeiende IT-bedrijven ter wereld. Of u nu een router nodig heeft voor uw thuis- of bedrijfsnetwerk, u kunt rekenen op Draytek om uw behoeften te ondersteunen.

Draytek WiFi

Routers

Draytek heeft een reeks van WiFi routers voor zowel thuis als op het werk. DrayTek biedt betrouwbare, high-performance routers die ervoor zorgen dat uw internetverbinding altijd snel en beschikbaar is. Het bedrijf ontwerpt ook routers die vol zitten met beveiligingsfuncties om uw gegevens veilig te houden voor hackers.

Daarnaast heeft Draytek Wi-Fi oplossingen voor zowel thuis- als zakelijke gebruikers. Draytek Wi-Fi producten bieden een uitstekende dekking, zodat u er zeker van kunt zijn dat elke vierkante centimeter van uw huis of kantoor gedekt is. U kunt genieten van sterke Wi-Fi signalen door het hele gebouw, zelfs in kamers op de bovenste verdieping waar de dekking van oudsher zwakker was.

Draytek Routers

Voor thuis en op kantoor. Draytek biedt een verscheidenheid aan routers voor thuis en op kantoor, waaronder de DrayTek Vigor Pro 860G. Dit is een krachtige draadloze router die elk type draadloos netwerk aankan. Het heeft 8 Gigabit Ethernet poorten voor bedrade connectiviteit, en het heeft een ingebouwde back-up batterij die ervoor zorgt dat uw netwerk verbonden blijft in geval van stroomuitval. De Draytek Vigor Pro 860G beschikt ook over een auto-detectie functie die het gemakkelijk maakt om uw netwerk op te zetten zonder tijdrovende configuratie.

Als u op zoek bent naar een router voor thuisgebruik, overweeg dan de Draytek DAP-1320 Wi-Fi Router. Deze is geschikt voor kleine bedrijven of voor thuisgebruikers die Wi-Fi dekking in hun hele huis nodig hebben. Hij is eenvoudig te installeren, dus u zult geen problemen hebben met het instellen van uw nieuwe router. Voor bedrijven met meer complexe behoeften wordt de Draytek B200L aanbevolen, omdat deze geavanceerde netwerktoepassingen ondersteunt, zoals Voice over Internet Protocol (VoIP) en videobewakingstoepassingen zoals Live Viewer Lite en Web Viewer Lite.

Draytek schakelaar

Draytek switches zijn perfect voor netwerken omdat ze een verscheidenheid aan poorten en snelheden hebben om aan uw behoeften te voldoen. Draytek switches zijn verkrijgbaar in 8, 16, 24, 48 en 100-Gigabit versies. De Draytek ProSwitch-8 biedt de nieuwste MultiFlow-technologie die de bandbreedte met maximaal 40 procent kan verhogen en een grotere schakelcapaciteit biedt. U kunt hem zelfs gebruiken met onze nieuwe DrayTek IPTV-dienst.

Conclusie

Draytek biedt een grote verscheidenheid aan netwerkoplossingen voor thuis en op het werk. Of u nu op zoek bent naar een draadloze router of een switch, Draytek heeft een oplossing die perfect is voor uw behoeften. En zoals altijd zijn er geen maandelijkse huurkosten – het gaat erom dat u eigenaar bent van uw apparatuur.

https://www.mymediacenter.nl/

Gerelateerde artikelen

Er is te weinig aandacht aan veiligheid

Zo kan de isolatie van uw huis u geld opleveren

De perfecte kozijnenwinkel