DopShop.nl
Image default
Aanbiedingen

Verrassende aroma’s voor je e-sigaret

Verrassende aroma’s voor je e-sigaret

De meeste beginners gaan op zoek naar een aroma die het meeste op hun vertrouwde sigaret lijkt. Meestal realiseren ze zich binnen een aantal dagen dat ze misschien toch wel een smaak willen proberen. Traditionele rokers hebben jaren lang hun smaakpapillen onderdrukt en denken daarom niet meteen aan bijvoorbeeld een fruitige aroma. Maar het is een feit dat als je stopt met roken, je reuk en smaak papillen weer terug naar normaal gaan.

 

Nicotine salts

Nicotine salts gebruiken de originele vorm van nicotine zoals je die van tabak kent. Dit zorgt voor een zachter keelgevoel. Nicotine salts zijn erg populair bij lichte rokers of als je nieuw bent in de wereld van e-sigaretten. Maar als je zware shag roker bent, is dit misschien niets voor jou.

 

PG en VG?

PG staat voor propyleen glycol wat zorgt voor een sterker keelgevoel. VG staat voor vegetable glycerine, dit zorgt voor een zachter keelgevoel. Als je wilt dat je e-sigaret zo veel mogelijk op je vertrouwde sigaret lijkt, kies je voor een e-liquid met een hogere ratio propyleen glycol. Een ratio van 50:50 geeft een vergelijkbare ervaring als een normale sigaret. Als je dit combineert met het pod systeem en een zwakkere batterij, lijkt de e-sigaret het meeste op een normale sigaret. Dat komt dan omdat je met dezelfde kracht moet inhaleren.

 

Hoeveelheid nicotine

Als je de smaak hebt gekozen is het tijd om na te denken over het nicotinegehalte. Dit hangt af van hoeveel sigaretten je normaal op een dag rookt. Als je een paar sigaretten per dag rookt, kun je het beste 12mg aanhouden. Als je zware roker bent en een pakje per dag rookt, kun je beter een e-liquid kopen met 18mg. Als je wilt afbouwen van nicotine, kun je na een aantal weken voor een e-liquid gaan met een lager nicotinegehalte totdat je lichaam hieraan gewend is. Kies dan een e-liquid met nog minder nicotine. Zo ga je door tot je geen nicotine meer rookt en succesvol bent gestopt.

https://www.mr-joy.nl/