DopShop.nl
Image default
Huishoudelijk

Handige mini koelkasten

Met ons klimaat is het handig om een koeling te hebben om eten en drinken in te zetten. Vooral wanneer je op kantoor zit en het is warm, kan een koud drankje verkoelend zijn. Bij Jipsnel.nl zijn diverse mini koelkasten te bestellen. Dit formaat ijskast past overal wel en is niet meteen een sta in de weg. Voordelen van dit model is dat deze in diverse afmetingen hier te bestellen is. Voor blikjes drinken is er een zeer mooi model. Een klein model met een glazen deur en eventueel een verlichting erin. Zo kan je zien wat je pakt voordat je de deur open maakt. Makkelijk en erg handig wanneer deze koelkast in een ruimte staat waar veel mensen gebruik van maken.  

Makkelijk online mini koelkasten bestellen 

Het leuke is dat deze modellen zo klein zijn dat deze makkelijk onder een tafel of zelfs op een aanrecht passen. JipSnel.nl is een bedrijfssupermarkt en hier kunnen dan ook alleen bedrijven en ondernemingen die bij het KvK zijn aangesloten bestellen. Mocht het zo zijn dat jij als particulier hier iets wilt bestellen, dan is het verstandig om telefonisch contact op te nemen. Er wordt dan gekeken wat de mogelijkheden zijn. Begrijpelijk dat je hier wilt bestellen als particulier, want het aanbod is enorm en de prijzen zijn laag. 

Het assortiment wat hier online te vinden is, is zeer groot. Voor diverse bedrijven zijn hier wel de nodige producten te bestellen. Schoonmaakmiddelen, bedrijfskleding, verpakkingen en veel meer zijn hier te vinden. 

https://jipsnel.nl/mini-koelkasten