DopShop.nl
Image default
Zakelijk

Goede bureaustoel tweedehands kopen

Toe aan een nieuw interieur voor kantoor of bedrijf, kom dan langs bij Mauron. Online is al een zeer groot assortiment te vinden. Wil je liever met eigen ogen zien wat je gaat kopen, maak dan een afspraak voor een bezoek in de showroom. Om niet meteen de hoofdprijs te moeten betalen voor een nieuw interieur bekijk dan een bureaustoel tweedehands. Je kan hier niet aan zien dat deze stoel al een eerder leven heeft gehad. Voordat deze artikelen in de verkoop komen worden deze eerst geheel nagekeken. Er wordt, indien nodig een nieuwe bekleding op gemaakt. Deze zijn overigens in diverse kleuren te bestellen. Mauron heeft namelijk de keuze uit 14 kleuren en hier hoeft geen meerprijs voor betaald te worden.

Bekijk hier online het geweldige assortiment

Elke dag je werk moeten uitvoeren op een bureaustoel. Dan mag je van deze stoel wel verwachten dat deze goed zit. Bij Mauron is er een enorme keuze aan dit soort stoelen. Vooral van het merk Ahrend zijn hier diverse modellen te koop. Het is maar net waarvoor je kiest. Alle stoelen zijn verstelbaar en dat maakt het juist zo prettig. Helemaal in de tijden dat veel mensen flexplekken hebben is een verstelbare stoel, zoals de hag creed bureaustoel, zeker een uitkomst. Deze stoel heeft een zwarte bekleding en 3D armleggers. Bovendien zijn deze modellen in nieuwstaat. De stoel zelf ziet er prachtig uit. Er kan een keuze gemaakt worden welke wielen eronder moeten. Zo zijn er wielen voor een tapijtvloer, of voor een zachte vloer. Meer weten, neem dan contact op met Mauron.