DopShop.nl
Image default
Woning en Tuin

Investeren in een rieten dak

Als u ooit eraan heeft gedacht om een rieten dak te laten leggen is nu de beste tijd om het te doen. De techniek binnen het leggen van rieten daken is in de afgelopen jaren sterk verbeterd. Zo loopt u tegenwoordig geen verhoogd risico op brand meer als u ervoor kiest om een rieten dak te leggen in plaats van de dakpannen die u nu heeft. Zo’n rieten dak kan tegenwoordig namelijk gelegd worden met een gesloten onderconstructie, dit houdt de warmte van uw verwarming goed binnen in tegenstelling tot de oude, traditionele constructie van rieten daken en bovendien is het een stuk brandveiliger omdat het riet niet meer blootgesteld wordt aan een eventuele brand in huis door de gesloten constructie. 

Zo’n gesloten constructie wordt nu al een flink wat jaren toegepast en er is dus over een lange periode bewezen dat dit een betere methode is om een rieten dak te laten leggen. Dit kunt u bijvoorbeeld laten doen door een zeer ervaren rietdekkersbedrijf “Van Den Bergh Rietdekkers”. Bij Van Den Bergh hebben ze een passie voor rietdekken en zijn ze trots op hun vak. Ze willen niets anders dan de beste kwaliteit garanderen aan hun klanten en dit willen ze ook echt waarmaken.

Hier bovenop bieden ze ook nog eens een dikke 10 jaar garantie als u besluit om daar een rieten dak af te nemen. Ze weten alles over rieten daken en u kunt dus met elke vraag bij de terecht. Zelfs de nazorg van uw rieten dak kunnen ze u alles over vertellen, zoals dat algen jaarlijks kort bestrijdt dienen te worden met een spray en dat er eens in de paar jaar een preventie onderzoekje gehouden moet worden om te kijken of alles nog in orde is. Wanneer u dit doet, kan uw rieten dak tot wel 50 jaar meegaan.

http://www.rietwerk.nl