DopShop.nl
Image default
Dienstverlening

Cursus zakelijk Duits van een Professioneel taaltrainingbureau

Een cursus zakelijk Duits is Nederland wel een aanrader, want Nederlandse bedrijven hebben in het algemeen veel handel met Duitsland, het is daarom erg gemakkelijk om Duits te kunnen spreken of tenminste je in het Duits te kunnen redden in het bedrijfsleven. Ook trekt Nederland veel toeristen waarvan een groot deel uit Duitsland komt, ook in de toeristen industrie is een cursus zakelijk Duits niet overbodig. Gekleurd elastiekDuits wordt in 10 landen gesproken of delen van landen, er zijn nog verspreide gemeenschappen in Oost-Europa, emigranten in Verenigde Staten, Latijns-Amerika en Mabibië. Er spreken circa 101 miljoen mensen de Duitse taal als moedertaal en circa 80 miljoen Duits als vreemde taal. Duits staat op nummer 10 van meest gesproken talen. Duits in een officiële taal in België, Brazilië (Antõnio Carlos en Pomerode), Duitsland, Liechtenstein, Luxemburg, Oostenrijk, Zwitserland, Italië (Zuid-Tirol) Denemarken (Zuid-Jutland), Europese Unie en Vaticaanstad (Zwitserse Garde).

In de woordenschat van het Nederlands zijn er veel gelijkenissen met die van het Duits. Veel Nederlandse lijken zowel als betekenis als uitspraak veel op het Duits. Het Duits en het Nederlands zijn op zekere hoogte wederzijds verstaanbaar. Soms is er ook wel een verwarring voor Nederlanders, dit komt omdat sommige Duitse woorden heel veel op het Nederlands lijken maar de betekenis toch anders is bijvoorbeeld: See (meer), Meer (zee), Winkel (Hoek), bellen (blaffen), schlimm (erg). Zo kan er nog wel eens een verwarring ontstaan door de betekenis. Machines

Duits wordt op veel scholen vanaf de 1e klas gegeven als verplicht-vak hierna kan men een keuze maken om het vak te behouden of het te laten vallen. op weer andere scholen is het voor altijd een keuzevak en een andere school is het in elke klas een verplicht-vak.

Heb je na het voortgezet geen Duits meer gehad, maar ga je wel het bedrijfsleven in of de handel in en ben je de taal eigenlijk voor een groot deel verleerd dan is een cursus zakelijk Duits erg geschikt. Een cursus zakelijk Duits kan worden afgestemd op de sector waar je in werkt. Dit kan zijn, de toeristen industrie, de handel, het bedrijfsleven, landbouw, particulier, bouwnijverheid, overheid en zorg, zakelijke dienstverlening, HRM, industrie en petrochemie. HRM is een sector wat veel te maken heeft met communicatie. Een cursus zakelijk Duits kan dus in elke sector worden gegeven. Dus de taal wordt veel gebruikt in Nederland, door de enorme handel tussen Nederland en Duitsland.

https://vddriftverpakking.nl/