DopShop.nl
Image default
Bedrijven

De antwoordservice, ideaal voor telefoontjes

Met een antwoordservice die ervoor zorgt dat de telefoontjes worden aangenomen door iemand anders op het moment dat je er zelf geen mogelijkheid tot hebt. Dit is ideaal voor de drukke ondernemers. Ondernemers hebben niet altijd de mogelijkheid om de telefoon aan te nemen als ze het druk hebben met andere dingen. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld vergaderingen die gedaan moeten worden. De kans zit er dan best nog eens in dat er een klant of een potentiële klant bent die wat wil weten of misschien wil informeren over de dienst die je aanbied als ondernemer.

Het is dan handig om iemand te hebben die het voor je kan aannemen op het moment dat je niet aanwezig bent. Voor de grotere bedrijven is er meestal wel iemand aanwezig die het zou kunnen doen. Voor de kleinere bedrijven is het echter niet rendabel genoeg om een secretaresse in te huren voor de momenten dat je iemand nodig hebt die de telefoon aan zou kunnen nemen.

Telefoonopname is natuurlijk voor een hoop bedrijf van groot belang, want hoe moeten ze anders aan de nieuwe klanten komen of huidige klanten te woord staan. Vandaag de dag kan er een hoop gedaan worden per e-mail, maar dat legt toch minder makkelijk iets uit dan wanneer je iets per telefoon doet. Het beste is natuurlijk om gewoon bij een klant langs te gaan om een gesprek te houden met iemand en vervolgens op deze manier ook gelijk de belangrijke vragen te beantwoorden. De telefoon biedt wel een aardige oplossing als het gaat om de vervanging van mail, maar je kunt niet zien hoe iemand zich er bij voelt aan de hand van de lichaamshouding. Dit is toch wel een belangrijk aspect als je iets probeert te verkopen aan iemand. Het speelt er namelijk een grote rol bij.

http://www.antwoordservice-telefoonservice.nl