DopShop.nl
Image default
Vervoer en transport

Uitgebreid wagenpark voor Directie vervoer

Uitgebreid wagenpark voor directie vervoer

Voor directieleden van elke onderneming is een vlotte en comfortabele dienstverlening geen luxe maar een bittere noodzaak. Schipholtaxi.Pro heeft haar wagenpark daarop afgestemd. Voor directie vervoer kunt u bij ons zelf kiezen welk niveau u passend vind. Uiteraard kunt u bij ons ook om advies vragen. Wij hebben namelijk een uitgebreid wagenpark tot onze beschikking en krijgen dagelijks te maken met directie vervoer. U wilt immers geen risico lopen door een eenvoudige auto te bestellen terwijl u liever heeft dat uw gasten met het grootste respect behandeld worden en zo stijlvol mogelijk naar hun accommodatie of naar uw kantoor worden vervoerd.

 

Met ons directie vervoer zijn uw gasten volledig op hun gemak

De service die wij u bieden is in elk opzicht bedoeld om het u en uw gasten zo goed mogelijk naar de zin te maken. Vooral voor directie vervoer geldt dat de gasten het liefst zo min mogelijk zelf hoeven te doen en dat de chauffeur precies weet wat hij of zij moet doen, wie de gast is, en waar uw gast heen gebracht moet worden zonder dit uw gaste te hoeven vragen. Onze chauffeurs spreken naast Nederlands tevens goed Engels zodat uw buitenlands gasten zich volledig op hun gemak voelen.

 

Tip link: Kijk ook eens voor een Schiphol taxi bij de Taxi.Expert

 

Keuze uit Mercedes of BMW voor directie vervoer

Voor het kiezen van een passende vorm van directie vervoer heeft u de opties tussen onder meer Mercedes E en S klassen of de BMW serie. Voor alle auto’s in deze directie vervoer categorie geldt dat de ramen veelal getint zijn en dat er airconditioning aanwezig is. Als uw specifieke wensen heeft voor de ontvangst en het vervoer voor uw buitenlandse gasten dan kunnen wij hier vanzelfsprekend rekening mee houden. Wij zullen uw gasten met het directie vervoer tot in de puntjes verzorgen zodat zij uitgerust en fris bij u zullen arriveren.