DopShop.nl
Image default
Beauty en verzorging

Haarmanipulatie

Alles valt te veranderen. Van je uiterlijk tot je innerlijk.

Voor alles bestaat wel wat. En logisch, want het is steeds meer iets van deze maatschappij om niet alleen te investeren in je gezin of de mensen om je heen maar ook juist om in jezelf te investeren. Om meer te reizen, cursussen te volgen en gewoon verder te studeren. Allemaal om je persoonlijke waarde op te hogen zodat je kansen op succes toenemen, dat is de theorie.

En niet wordt er tegenwoordig alleen geïnvesteerd in educatie of zelfontplooiing, maar ook in je uiterlijk. Dit wordt steeds belangrijker en helder wordt dat een representatieve uitstraling je succeskansen vergroot. En daar zijn de modemakers achter gekomen.

Iets wat bijdraagt aan die uitstraling is haar. Lang en gezond het allerliefst. Maar je zou de enige niet zijn als je haar dat niet is. Veel experimenteert wordt er gelukkig wel.

Je kunt dan twee richtingen in. De cosmetische kant waarbij extensief een goede optie zijn, maar ook kun je de wat meer biologische natuurlijke kant uit. De kant waarin oliën en crèmes een veelgebruikte zijn.

Haarverlenging doormiddel van haarolie is dan ook zeker niet onpopulair onder de vrouwen in Nederland. Deze trend is over komen waaien vanuit de verenigde staten waar vrouwen met veel en mooi haar de norm zijn en dit toonbeeld door iedereen wordt aangehouden als zodanig. Daar kun je van vinden wat je wilt maar het resulteert in vrouwen die massaal aan de verzorgingsproducten gaan om maar dat uiterlijk te bemachtigen die iedereen wilt.

Voor mannen is het uiterlijk en het vereiste representatieve vermogen hiervan veel minder een issue. Gek genoeg wordt er bij mannen, volgens onderzoek veel meer gelet op gezichtshaar en de wel of niet aanwezige kaaklijn en bottenstructuur in het algemeen. Of het nastreven van dit mooie uiterlijk helpt is niet duidelijk.

https://glamouryourhair.nl