DopShop.nl
Image default
Auto's en Motoren

Autogarage Jelsma in Rozendaal

Autogarage Jelsma is een echt familiebedrijf en gevestigd in het Gelderse Rozendaal. Naast het autobedrijf met een mooi aanbod van occasions is er natuurlijk ook nog de autogarage waar klanten al jarenlang blijven terugkomen voor hun reguliere onderhoud van hun voertuig. Autogarage Jelsma is hiervoor een begrip in de regio waar consumenten al jarenlang hun auto laten repareren. Of het nu gaat om een kleine of grote onderhoudsbeurt of om een APK keuring de garage is hier volledig op afgestemd. Ook kunt u voor schadeherstel en of uitdeuken bij garage Jelsma vakkundig worden geholpen. Niet voor niets is Garage Jelsma een Vakgarage geworden om de klanten nog meer service en kwaliteit te kunnen bieden. Lees meer op www.garagejelsma.nl/autogarage-arnhem/

Ook tweedehands auto’s

Jelsma heeft altijd een mooi aanbod van tweedehands auto’s en veel klanten komen vanuit de directe omgeving regelmatig kijken naar de nieuw binnengekomen modellen. Omdat de historie van de voertuigen altijd bij autogarage Jelsma bekend is zal de klant altijd een goed onderhouden voertuig aanschaffen. De modellen zijn vaak van de goede merken en bovendien tegen een zeer scherpe prijs aangeboden. Bij Jelsma kun je altijd in de omgeving Arnhem, Velp een goede occasion kopen tegen een scherpe prijs. Ook wordt er altijd met een BOVAG garantie gewerkt tenzij het om een meeneemprijs gaat. Een keuring of kilometerstand controle mag altijd worden uitgevoerd aangezien de auto’s allemaal goed zijn gecontroleerd voordat deze te koop worden aangeboden.

Overige diensten

Natuurlijk kunt u bij Jelsma ook langskomen voor een controle van uw voertuig voordat u op vakantie gaat. Alle belangrijke onderdelen worden goed gecontroleerd waardoor u zeker bent van een probleemloze rit naar uw favoriete vakantiebestemming. De Airco, bandenspanning, olie, remvloeistof, koelvloeistof, ruitenwissers, verlichting etc. worden gecheckt. Komt u terug en heeft u een klein deukje dan wordt deze ter plekke in de garage Jelsma bijgewerkt als service voor de vaste klanten.