DopShop.nl
Image default
Onderwijs

Alles wat je leert tijdens een opleiding management assistent

Het doen van een opleiding Mangement assistent kan veel voordelen voor je hebben. Zo heb je met een diploma meer zicht op een baan die jij echt leuk vindt en kun je in die baan meer gaan verdienen dan zonder diploma. Daarnaast is het investeren in jezelf en willen blijven leren iets dat veel werkgevers wel waarderen. Er zijn dus genoeg redenen om deze opleiding te gaan beginnen bij Fabius Opleidingen. Als je al over bent gehaald, of als je nog wat meer overtuiging nodig hebt, lees je in dit artikel alles over wat je van de opleiding tot management assistent kunt verwachten.

De functie management assistent

Als je management assistent bent betekent dat dat jij je leidinggevende veel werk uit handen kunt nemen. Je neemt bepaalde werkzaamheden van hem of haar over. Zo regel je onder de andere administratieve dingen en de agenda van je baas. Je regelt reizen en plant bepaalde dingen in. Je speelt een belangrijke rol. De persoon voor wie je werkt kan zich dan immers met inhoudelijke zaken bezig gaan houden. Een management assistent is iemand die graag druk bezig is en problemen oplost.

Wat je tijdens de opleiding kunt verwachten

De opleiding bestaat uit twee losse onderdelen en je krijgt dan ook twee diploma’s wanneer je deze hebt afgerond: Administratief medewerker en Management assistent. Dit is een brede basis met praktijkkennis die je echt kan gebruiken in het werk.

Beginnen met investeren in jezelf

De opleiding wordt op alle locaties van Fabius gegeven. Je kunt dus overal in Nederland terecht om in jezelf te investeren. Voor alle details en meer informatie kun je terecht op de website van Fabius. Je kunt je daar ook meteen inschrijven. Wacht niet langer en begin weer met leren.