DopShop.nl
Image default
Bedrijven

Rieten dak aanleggen

Ben je aan het nadenken over een rieten dak, maar weet je niet goed wat dit precies kost en hoeveel onderhoud het dak vergt. Wanneer je hierover nadenkt kan je wel even twijfelen, maar een huid met een rieten dak is een heuse transformatie. Hierdoor krijgt uw woning een hele warme en een meer natuurlijk uitstraling. Je kunt een huis met een reeds met pannen belegde kap omtoveren tot een rieten dak met behulp van rietdekkersbedrijf van den Bergh. Dit rietdekkersbedrijf heeft een gepassioneerd team dat erg veel ervaring en deskundigheid aan boord heeft. Met een rieten dak wordt je huis pas echt mooi. Zo’n dergelijke transformatie is wel een grote klus. Een rieten dak aanbrengen kost veel aandacht en tijd. Vandaar dat het proces wordt verdeeld over vier fasen.

Het proces begint allereerst met een grondige technische analyse. Tijdens de technische analyse wordt nauwlettend gekeken naar de bestaande constructie van het huis en uiteraard het dak zelf. Daarbij wordt de hellingshoek van het dak opgemeten met hoge precisie. De heren van Roetwerk.nl gaan diep in op de situatie die ze voor hun krijgen en pas wanneer de constructie van het dak geen geheimen meer kent voor de rietdekkers, dan pas wordt het besluit gemaakt; is de transformatie mogelijk of niet. Meestal is de transformatie direct mogelijk, maar het komt ook voor dat de transformatie alleen mogelijk is wanneer er een aantal constructieve wijzigingen in de constructie plaatsvinden. Als dat zo is, wordt in overeenstemming met de klant een art impression gemaakt. In deze visuele representatie wordt het project zichtbaar gemaakt. Hier kunt u zien dat uw droom werkelijkheid wordt. Wanneer de klant helemaal in overeenstemming is met de voorstellen, wordt de offerte uitgebracht. Hierop staan niet alleen de rietdekker werkzaamheden, maar ook de nevenactiviteiten zoals transport. Hierdoor komt u niet ineens voor verassingen te staan.

Uiteindelijk wordt een begin gemaakt aan de uitvoering. De rietdekkers van rietwerk.nl zijn gepassioneerd en zorgen samen met u voor een verbluffend resultaat.