DopShop.nl
Image default
Zorg

Zorgverzekering afsluiten voor volgend jaar

Wil je een zorgverzekering afsluiten voor 2020 die echt past bij jouw wensen en behoeften? Stap dan aan het einde van het jaar over op een verzekering van ZorgDirect. Dit is zeer eenvoudig, want wij regelen alles voor je, inclusief het opzeggen van je oude zorgverzekering.

Vervolgens kun je bij ZorgDirect de verzekering afsluiten die helemaal op jouw situatie aansluit. Wij bieden maar liefst vijf aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen. Je kunt ze los afsluiten naast de ZorgDirect basisverzekering. Op die manier creëer je een pakket op maat! 

Wat ZorgDirect te bieden heeft

Naast zorgverzekeringen op maat heeft ZorgDirect nog meer te bieden. Wanneer je bij ons je verzekering afsluit, krijg je toegang tot je online account. Hier kun je precies zien welke kosten je hebt gemaakt en welke vergoedingen je hebt ontvangen. Daarbij kun je zelf je gegevens aanpassen als dit nodig is. Je kunt hier ook eenvoudig declaraties indienen, maar dit is nog sneller geregeld via onze Declaratie-app. Mocht je toch nog ergens hulp bij nodig hebben, dan kun je natuurlijk altijd rekenen op onze klantenservice. Wij zijn telefonisch en via e-mail te bereiken, maar je kunt ons ook een bericht sturen op WhatsApp!

Volledige keuzevrijheid

Nog een goede reden om te kiezen voor een zorgverzekering in 2020 van ZorgDirect, is dat je volledige keuzevrijheid hebt. Doordat onze basisverzekering een restitutiepolis is, kun je elke zorgverlener kiezen die je wilt. Het maakt niet uit of deze een contract met ons heeft afgesloten of niet. Zolang de zorgverlener aan de gestelde eisen voldoet, krijg je de behandeling gewoon vergoed.

Neem voor meer informatie over onze zorgverzekering een kijkje op de website. Je kunt hier ook je zorgpremie berekenen aan de hand van de zorgverzekering die jij kiest.
 

https://www.zorgdirect.nl/