DopShop.nl
Image default
Bedrijven

Wordt ook duurzaam!

Nederland wordt steeds duurzamer. Maar goed ook. Wij moeten de huidige milieuproblemen serieus nemen. Want als we de problemen nu niet verhelpen, zullen de volgende generaties nog meer moeten bokken om de problemen op te lossen. Dan willen we onze kinderen niet aan willen doen. We wensen ze een goede zorgeloze toekomst. Daarom is het belangrijk dat ook u een steentje bijdraagt. Dat kan klein gebeuren, zoals het scheiden van uw afval. Maar als u groter verschil wilt maken, dan kunt u zonnepanelen kopen. Zonnepanelen nemen zonnecellen op en wekken daardoor energie. Hartstikke duurzaam dus!

Zonnepanelen worden op uw dak geplaatst. Hoeveel er worden geplaats hangt af van hoeveel ruimte is. Als u een schuin dak heeft is dat gunstiger. Dat heeft met de hellingshoek te maken.  Hoe lager deze is, hoe meer schaduw en des te minder rendement.

U kunt zich afvragen, wat kosten zonnepanelen? Dan is een terechte vraag. Zoals u zich kunt inbeelden kan het wel een prijsje worden. Wel zijn er meerdere hulpmiddelen die ervoor zorgen dat u heel wat kunt besparen in de aanschafkosten. Immers wil de overheid de aanschaf van zonnepanelen bevorderen. U kunt bijvoorbeeld te maken krijgen met belastingaftrek, en btw-teruggave. Ook kunt u in aanmerking komen met een subsidie. Een subsidie aanvraag kan gedaan worden via onze site. Maar een belangrijk kenmerk van zonnepanelen moeten we niet over het hoofd zien. Het is een investering. Uw kosten kunnen worden terugverdient aangezien uw energierekeningen verlaagd worden. Zon energie is veel goedkopen dan gas. Wilt u een vrijblijvende kostenindicatie ontvangen? Dat kan! U kunt via de site een vrijblijvende offerte aanvragen. Dan heeft u een indicatie van de mogelijke kosten. Verder informatie over de verschillende zonnepanelen, voor zowel particulier als zakelijk, kunt u ook terecht op de site. Ook zijn we telefonisch en via de mail te bereiken.

https://www.wijsmanduurzaam.nl/