DopShop.nl
Image default
Bedrijven

Realiseer een tijdelijke opslagmogelijkheid met keerwanden

Met keerwanden creëert u gemakkelijk en snel een tijdelijke opslagmogelijkheid. Doordat deze wanden gemakkelijk te plaatsen én niet al te duur zijn, is dit een oplossing die geregeld gekozen wordt. Natuurlijk kunt u ook voor langere tijd profiteren van de voordelen van de betonnen wanden. Ze zijn namelijk zeer sterk en gaan lange tijd mee. Ook voor permanente opslag zijn keerwanden dus een ideale oplossing. Naast het creëren van opslagmogelijkheid, zijn er veel andere toepassingen. Niet alleen voor bouwprojecten, maar ook in particuliere tuinen wordt er veel gebruik gemaakt van de wanden.

Dit zijn de voordelen van keerwanden

Keerwanden zijn er in vele vormen en maten. Doordat ze zeer sterk zijn en veel belasting kunnen dragen, zijn ze veelzijdig inzetbaar. Beton is natuurlijk een zeer sterk materiaal en bestand tegen alle weersomstandigheden. Daarbij zijn betonnen keerwanden onderhoudsvrij. Na plaatsing heeft u er dus geen enkel omkijken meer naar. Niet in alle projecten past de betonlook van de wanden even goed. Daarom is het fijn dat de wanden ook in kleur of met een structuur geleverd kunnen worden. Bij MBS Beton vindt u zeker de wanden die u zoekt. Met hun eigen productielocatie kunnen zij de wanden namelijk op maat maken. Daarnaast kunnen ze van een kleur en een patroon worden voorzien, of u kunt kiezen voor een structuurwand. Zo bepaalt u zelf het uiterlijk van uw toekomstige keerwanden.

Plaats ze makkelijk en snel

Als u keerwanden wilt gebruiken voor uw project, is het fijn dat deze snel geplaatst kunnen worden. Doordat er hoofdzakelijk wordt gewerkt met standaard wanden, staan deze al klaar in de productielocatie van MBS Beton. Daardoor is er sprake van een zeer snelle levertijd. Door het proces in eigen hand te houden, zijn bij MBS Beton de lijnen kort. Het gehele proces, van productie tot plaatsen, verzorgen zij zelf. Daardoor kan er een hoge kwaliteit gerealiseerd worden en kunt u profiteren van een optimale service.

https://www.mbsbeton.nl/