DopShop.nl
Image default
Hobby en vrije tijd

Creatief met drukknopen of voor professioneel gebruik

Drukknopen worden breed ingezet

Bent u een ervaren schoenmaker, leerbewerker of kledingontwerper? Of repareert u thuis uw kleding of maakt u zelf hobbymatig bloesjes, jassen en/of andere kledingsoorten? Dan zijn voordelige en betrouwbare drukknopen altijd welkom. Drukknopen komen vaak voor in schoenen, riemen, textiel en tentdoeken om te zorgen dat deze eenvoudig en gemakkelijk afsluitbaar zijn. Drukknopen, in jargon ook wel bekend als drukkers, zijn met name handig om te gebruiken bij stoffen, materialen van leer en textiel die regelmatig van elkaar losgehaald en weer vastgemaakt worden. Met een drukknoop kunt u dit snel en comfortabel doen.

 

 

Hoe werkt een drukknoop?

Het idee achter de drukknoop als sluitmiddel is dat twee delen metaal of kunststof stevig in elkaar geklikt worden en niet zomaar losschieten. Tegelijk dienen ze niet al te strak in elkaar te klikken, want druk knopen moeten natuurlijk ook gebruiksvriendelijk zijn en eenvoudig losgemaakt kunnen worden.

Een drukknoop wordt bevestigd via een speciaal stempelapparaat. Dit apparaat druk de vier delen van een drukknoop in textiel, leer of in ander materiaal, zodat ze ijzersterk vast komen te zitten en niet zomaar los kunnen schieten.

 

 

De meerwaarde van onze drukknoopcollectie

Wanneer u op zoek bent naar een bulklevering van honderden of duizenden drukknopen voor uw bedrijf, kunt u hiervoor terecht in de webwinkel van Ritomshop.nl. In deze collectie bent u op de juiste plek voor tal van drukknoopsoorten. Vooral Italiaanse uitvoeringen zijn populair, met een variërende diameter van 10.5 mm, 12.5 mm, 14 of 15.5 mm. Hoe meer drukknopen u bij bestelt, hoe aantrekkelijker de bulkprijs is. Bestellen in grotere oplages kan een interessante korting opleveren tot wel 12 procent. En dat is mooi meegenomen toch? Bezoek de homepage voor meer informatie!