DopShop.nl
Image default
Aanbiedingen

Zo kan de isolatie van uw huis u geld opleveren

De isolatie van uw huis kan een forse investering betekenen. Daarom zien veel huiseigenaren er flink tegenop om dit te laten doen. Maar er zijn mogelijkheden voor spreiding van de kosten. Zo kunt u de isolatie van uw huis in fases laten uitvoeren. Eerst de spouwmuren laten isoleren, later het dak en als de vloer aan vervanging toe is dan laat u gelijk vloerisolatie aanleggen. Als u deze maatregelen allemaal laat uitvoeren dan levert u dat een besparing in energiekosten op van rond de 30%. Dat is een aanzienlijk bedrag, zeker omdat de kosten voor energie ieder jaar stijgen.

Comfortabel wonen na isolatie van uw huis

Isolatie van uw huis levert niet alleen financieel voordeel op maar verhoogt ook uw wooncomfort. In de winter is het sneller aangenaam warm in huis. Dankzij het geïsoleerde dak vervliegt de warmte minder snel. Als de spouwmuren zijn geïsoleerd verkleint dit de kans dat vocht ‘naar binnen slaat’ en zo schimmel op de muren gaat vormen. De geïsoleerde muren zorgen ook voor het beter vasthouden van de warmte. Op een geïsoleerde vloer loopt u aangenaam op kousenvoeten of blote voeten zonder dat de vloer steenkoud aanvoelt. Al deze voordelen bereikt u door nu de isolatie van uw huis te laten aanpakken.

Een woning isoleren is vakwerk

Het isoleren van een woning lijkt een makkelijke klus. Maar vergis u niet, het is echt vakwerk. U kunt dit dan ook het beste uitbesteden aan een professioneel bedrijf. Isolatietechniek Brabant is zo’n bedrijf. Zij hebben ruime ervaring met het isoleren van woningen, of het nu gaat om het dak, de muren of de vloeren. U kunt online direct een vrijblijvende offerte aanvragen door gebruik te maken van het contactformulier. Dit kunt u natuurlijk ook gebruiken als u vragen heeft. In sommige gevallen is het mogelijk om voor het isoleren van uw woning subsidie te krijgen via uw gemeente of de provincie. Meer informatie hierover is online te vinden.

https://www.isolatietechniekbrabant.nl