DopShop.nl
Image default
Bedrijven

Cupcake vormpjes voor elk feest

Cupcake vormpjes voor elk feest vind je bij Daily Style. Je vindt bijvoorbeeld roze, blauwe, paarse, zilveren, gouden en nog veel meer cupcake vormpjes. Ook kan je kiezen voor multi-kleuren of stipjes. Bij de cupcake vormpjes in het blauw, zilver, roze en wit zitten zelfs bijbehorende vlaggetjes. Die staan extra leuk op de cupcake of je kan ze gebruiken voor de borrelhapjes ernaast. Je kan kiezen uit cupcake vormpjes tussen de 7 en 11 centimeter of je varieert tussen grote en kleine cupcakes, dat kan natuurlijk ook! Kortom, bij Daily Style vind je alle soorten en maten cupcake vormpjes die je maar nodig kan hebben en welke bijdragen aan een tof feestje.

Babyshower versiering in stijl

Ben je op zoek naar babyshower versiering in stijl? Kijk dan vooral op de pagina babyshower versiering bij Daily Style. Je zal verbaasd staan over wat je hier allemaal aan supertoffe versiering vindt. De letterversiering ‘twinkle twinkle little star’ past bij elke babyshower en daarbij zijn nog veel andere opties in hetzelfde thema. Van wegwerp bordjes tot ballonnen en uitnodigingen, alles is mogelijk. Het leuke aan Daily Style is namelijk dat je niet meer naar verschillende winkels hoeft voor alle versiering. Je vindt namelijk alles bij Daily Style voor een babyshower om nooit te vergeten. Babyshower versiering in verschillende stijlen en thema’s, maar ook in matchende kleuren en accessoires. Wat wil je nog meer?

Nog meer inspiratie

Naast babyshower versiering en cupcake vormpjes vind je bij Daily Style ook alle spullen voor inpakken en presenteren. Denk hierbij aan cadeautasjes, cadeaudozen, cadeauzakken en opvulmateriaal. De leukste cadeautjes creëer je met de spullen van Daily Style. En wat dacht je van een traktatie voor de klasgenoten van je jarige kind? Daily Style heeft in het assortiment ook traktatiezakjes en banden en linten om de leukste en mooiste traktaties te maken. Je kind zal erg blij zijn met het uitdelen van zulke toffe traktaties. Kortom, kijk snel naar wat er allemaal nog meer in het assortiment te vinden is!