DopShop.nl
Image default
Dieren

Laat je hond weer stralen bij trimsalon Den Bosch

Een goed uitziende hond, dat wil jij toch ook? Bij trimsalon Den Bosch wordt jouw hond helemaal verzorgd en ziet hij of zij er na een behandeling weer stralend uit! Naast dat het leuk is dat je hond er weer helemaal verzorgd uitziet, is het ook verstandig om uw hond regelmatig naar de trimsalon in Den Bosch te laten gaan. Vooral bij honden die een vacht hebben met veel krullen is het aan te raden de trimsalon in Den Bosch regelmatig een bezoekje te brengen. In een krullende vacht kunnen namelijk snel klitten in de haren ontstaan. Dit is niet alleen vervelend voor hoe de vacht van de hond eruitziet, maar op een gegeven moment komen de klitten helemaal in elkaar vast te zitten en kan het zelfs zeer gaan doen. Trimsalon Den Bosch weet precies hoe om te gaan met iedere vacht en zal iedere vacht op een andere manier behandelen. 

Nagels, oren & ogen

Bij trimsalon Den Bosch kun je terecht voor het föhnen, wassen, plukken en borstelen van je hond. Ook kan je hond geplukt worden bij trimsalon Den Bosch, sommige hondenrassen hebben een vacht waarbij het beter is als de hond wordt geplukt. Naast het verzorgen van de vacht en de haren van de hond, is het ook van groot belang dat de nagels worden geknipt. Het niet knippen van de nagels kan zorgen voor ingroei van de nagels bij de hond en ook dit kan veel zeer gaan doen. De hond kan er zelfs zo’n hinder van ondervinden dat hij of zij bijna niet meer op de pootjes kan staan en lopen. Bij de behandelingen bij trimsalon Den Bosch worden automatisch ook de nagels meegenomen. Ook de oren en de ogen moeten onder de loep genomen worden, daar kan je extra voor kiezen bij trimsalon Den Bosch.