DopShop.nl
Image default
Auto's en Motoren

Een bedrijfsbus leasen: belangrijkste voordelen en mogelijkheden

Wellicht is het u als ondernemer om u heen wel eens opgevallen dat steeds meer bedrijfsleiders, managers en bedrijfseigenaren kiezen voor een bedrijfsbus leasen in plaats van een bedrijfsbus aankopen. Een bedrijfsbus leasen heeft namelijk significante voordelen in vergelijking met de aankoop van een nieuwe bus of een tweedehands bedrijfsbus. Wat maakt een bedrijfsbus leasen zo interessant? Welke meerwaarde heeft het leasen van een bedrijfsbus voor u? En wat zijn qua keuze de mogelijkheden als u een of meer bedrijfsbussen wilt leasen voor uw bedrijf?

Waarom zou u een bedrijfsbus leasen?

Een van de grootste voordelen van het leasen van een bedrijfsbus is het gemak en de tijdswinst die het u als ondernemer opleveren. Bij leasen wordt u als ondernemer compleet ontzorgd. Het enige dat bij een lease bedrijfsbus of lease bestelwagen noig is, is tanken. Over de verzekering, de APK, de wegenbelasting en tussentijdse reparaties hoeft u zich als gebruiker geen zorgen te maken. Fijn is verder dat leasen van bestelbussen tegenwoordig goedkoper is dan veel bedrijfsleiders denken.

Voor 200 tot 400 euro per maand rijdt u al in nagenoeg nieuwe en goed onderhouden bedrijfswagens en bestelbussen rond die er representatief uitzien. Denk aan strak uitgevoerde en technisch prima bestelbussen als de Opel Vivaro, de Volkswagen Caddy, een Mercedes Benz Vito of een stoere Fiat Talento. De keuze is op dit gebied dus groot.

Ten slotte is het prettig aan een bedrijfsbus leasen voor uw onderneming dat u in auto’s rijdt die nog jong zijn. Voordelig is namelijk dat deze auto’s vaak relatief zuinig zijn qua brandstof en dat het risico op mankementen minimaal is.

Bekijk de beschikbare modellen lease bedrijfsbussen

Ga ook voor het gemak en de luxe van het leasen van een fraaie bedrijfsbus. Bezoek de website van een professionele aanbieder van voordelige bedrijfsbussen en laat u verrassen door de uiteenlopende opties die er voor leasebussen beschikbaar zijn. Onze leasebusjes en leaseauto’s helpen u flink vooruit. Graag tot ziens op onze website!