DopShop.nl
Image default
Woning en Tuin

De ideale hittebestendige kit vindt u bij Technischeprodukten.nl!

Nog nooit van een hittebestendige kit gehoord? Dan zullen wij u de voordelen ervan uitleggen. De hittebestendige kit dankt zijn naam aan de hoge temperaturen waar het tegen bestendig is. De hittebestendige kits van Technischeprodukten.nl zijn wel bestendig tegen zo’n 300 graden Celsius! Het voordeel hiervan is dat u de kit kunt gebruiken om hete voorwerpen en machines, zoals ovens en fornuizen. Daarnaast is de hittebestendige kit ook nog eens flexibel, zodat het zich makkelijk kan aanpassen aan zijn omgeving. Deze flexibiliteit is in combinatie met de gedetailleerde werking het ideale ingrediënt voor een ideaal technisch product. Bent u geïnteresseerd in de hittebestendige kit van Technischeprodukten.nl? Lees dan snel verder voor meer informatie!

Een hittebestendige kit van onder ander Den Braven en CTN

Op de website van Technischeprodukten.nl kunt u onze vier aangeboden hittebestendige kits vinden. We bieden twee hittebestendige siliconenkits aan van CTN en twee hittebestendige (kachel)kits aan van Den Braven. De hittebestendige kits van Den Braven kunnen tot een zeer hoge temperatuur, wel zo’n 1200 graden Celsius! Daarom zijn ze ideaal om te gebruiken bij kachels die deze temperatuur bereiken. De kits van Den Braven zijn wat goedkoper dan de kits van CTN. Daarnaast zijn ze waterbestendig, buiten toepasbaar en tot vier uur brandbestendig. De hittebestendige kits van CTN zijn slechts enkele euro’s duurder en beschikken ook over de nodige pluspunten. Deze kits beschikken over een snelle uitharding en u heeft geen kitpistool nodig om ze te gebruiken. CTN biedt een zwarte en transparante hittebestendige kit aan. Tenslotte beschikken de hittebestendige siliconenkits van CTN ook nog eens over hoge hittebestendigheid en zijn ze makkelijk en nauwkeurig te doseren. Genoeg voordelen dus bij de hittebestendige kits van Technischeprodukten.nl. Ga snel naar www.technischeprodukten.nl en maak uw keuze!

Meer informatie over Technischeprodukten.nl

Technischeprodukten.nl beschikt over een breed assortiment aan technische producten, zoals de naam het al zegt. Onder andere verkopen ze producten voor het lijmen en afkitten, waaronder hittebestendige kits, boren, technische sprays, luchtgereedschap, werkplaatsinrichting, handschoenen en reinigers. Neem gerust een kijkje op www.technischeprodukten.nl om het aanbod met hittebestendige kit te bekijken.