DopShop.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

AOV online afsluiten voor u als ZZP’er

Wilt u als ZZP’er een AOV online afsluiten? Dan helpt VEZA verzekeringen u hier graag bij. Wanneer u de AOV via een verzekeringsadviseur afsluit, zitten er namelijk vaak hoge en onnodige kosten aan verbonden, op het moment dat u een ZZP’er bent. Dit is zonde van uw tijd en geld, want u kunt nu gemakkelijk uw AOV online afsluiten. U hoeft dan ook geen rekening meer te houden met een opdringerige adviseur of een langzame tussenpersoon. En wanneer u dit zelf regelt, scheelt het u ook nog eens in de bemiddelings- en afsluitkosten. In dit artikel leest u meer over een AOV online afsluiten.

Wat is een AOV en hoe kunt u deze online afsluiten?

AOV staat voor arbeidsongeschiktheidsverzekering. Dit is voor ondernemers en ZZP’ers een zeer belangrijke verzekering. Deze verzekering kan u namelijk beschermen op het moment dat u (tijdelijk) niet meer kunt werken. De kans dat u langdurig ziek wordt, is aanwezig. Vandaar dat het een fijn idee kan zijn, op het moment dat u hiervoor verzekerd bent. En tegenwoordig kunt u de AOV online afsluiten. Dit scheelt u tijd en geld, op het moment dat u niet met een tussenpersoon of verzekeringsadviseur gemoeid wil zijn. Er zijn verschillende aanbieders op de markt waar u een AOV online kunt afsluiten. Vaak hoeft u alleen maar een stappenplan te volgen. Vul al uw gegevens naar waarheid in en sluit uw AOV online met één druk op de knop af.

Zorg dat u overal op voorbereid bent

In 2004 is VEZA verzekeringen hun eigen assurantiekantoor gestart. U kunt bij hen terecht voor allerlei soorten verzekeringen. Zowel op particulier als op zakelijk gebied, kunt u bij hen tegen een mooi tarief uw verzekeringen afsluiten. Wanneer u meer wil weten over welke verzekeringen het beste bij uw situatie passen, kunt u gerust eens langskomen op hun kantoor. Om er zeker van te zijn dat zij u in alle rust te woord kunnen staan, is het aan te raden om eerst een afspraak te maken. Wist u trouwens dat u bij VEZA verzekeringen meerdere polissen met elkaar kunt vergelijken? Dat is erg handig op het moment dat u zeker wil weten dat u erop vooruitgaat.

https://www.vezaverzekeringen.nl/