DopShop.nl
Image default
Aanbiedingen

4 manieren om uw bedrijf in 2020 te moderniseren

digital transformation examples

Zelfs als u nu succesvol bent in zaken, kunt u nog steeds profiteren van het verbeteren van uw huidige processen met behulp van een van de vele tools en software-opties die voor u beschikbaar zijn.

Loopt uw ​​bedrijf het risico achter te blijven in dit steeds competitievere digitale tijdperk? Voldoe je niet aan de hoge verwachtingen van de hedendaagse consument? Zelfs als u nu succesvol bent in zaken, kunt u nog steeds profiteren van het verbeteren van uw huidige processen met behulp van een van de vele tools en software-opties die voor u beschikbaar zijn.

In dit artikel hebben we een lijst samengesteld met de beste innovaties die u dit jaar voor uw bedrijf kunt gebruiken. Op de juiste manier gebruikt, kunnen deze technieken u helpen uw dagelijkse zaken beter te beheren, aan de behoeften van bestaande klanten te voldoen, nieuwe klanten te vinden en de kosten aanzienlijk te verlagen.

Dit artikel is niet alleen bedoeld voor anachronistische bedrijven die belangrijke wijzigingen in hun activiteiten moeten aanbrengen om de 21e eeuw te betreden. Nu technologie sneller dan ooit vooruitgaat, kunnen zelfs relatief nieuwe bedrijven een of meer van hun systemen effectief upgraden.

Dus in dit geval moet je je aanpassen of sterven. We raden u aan de onderstaande informatie zorgvuldig te lezen voor meer informatie over het gebruik van digitale technologie om uw bedrijf te verbeteren.

Bescherm uzelf tegen cyberaanvallen

U denkt misschien dat internetbeveiligingsoperaties alleen nodig zijn voor de overheid en overheidsinstanties, maar ieder van ons is kwetsbaar voor gevaarlijke cyberaanvallen die dagelijks op serieuze schaal plaatsvinden. Als u een bedrijfseigenaar bent, moet u worden ingeënt tegen de nieuwste bedreigingen die niet alleen uw bedrijf, maar ook uw klanten kunnen schaden.

Cybercriminaliteit is het snelst groeiende fenomeen in het landschap van economische criminaliteit, en meer dan de helft van de organisaties geeft toe dat ze de komende twee jaar best wel in staat zijn om slachtoffer te worden. Geloof het of niet, cybercriminaliteit is momenteel de meest voorkomende vorm van fraude met activadiefstal.

Daarom is het beveiligen van uw netwerken om uw belangrijkste bezittingen veilig te houden, evenals gemoedsrust voor de consument, een belangrijk onderdeel van zakendoen in deze tijd. Uw beveiligingsprotocol moet robuust en flexibel zijn en in staat zijn om te reageren op snel veranderende risico’s en aanvalsvectoren. Veel bedrijven bieden 24/7 monitoring en beoordeling van cyberdreigingen, wat betekent dat u snel kunt leren en reageren op abnormaal gedrag dat uw bedrijf negatief beïnvloedt.

Gebruik programmeer-API’s

Je zou kunnen denken dat applicatieprogrammeerinterfaces (API’s) de belangrijkste zorg zijn van ingenieurs en datamanagers, maar bedrijfseigenaren kunnen ze zeker gebruiken om organisatorische verbeteringen te creëren en zowel kortetermijn- als langetermijndoelen te bereiken. De API-implementatie kan ook nieuwe schema’s voor het genereren van inkomsten vergemakkelijken. Als u bijvoorbeeld het freemium-model gebruikt, biedt u betaalde abonnementen aan met verhoogde API-oproeplimieten. Bovendien kunt u API’s gebruiken om uw hoogwaardige producten door te verkopen, inkomsten te genereren uit de acties die door uw API worden uitgevoerd en de operationele efficiëntie te verbeteren.

Met behulp van de API kunt u het type consument regelen dat uw algoritme tegenkomt door het merk dat u vertegenwoordigt te sturen en de algemene UX te beïnvloeden. Salesforce en Expedia zijn slechts twee bedrijven die met succes API’s hebben geïmplementeerd om nieuwe inkomstenstromen te genereren.

Het belang van openbaarmaking van activa met behulp van API’s wordt door veel bedrijven onderschat of over het hoofd gezien, maar met de juiste strategie kunt u profiteren van wat steeds meer de ‘API-economie’ wordt genoemd.

Update uw berichten

Als u geïnteresseerd bent in het verbeteren van de communicatie tussen kantoren en in het moderniseren van een flexibel systeem waarmee u overal ter wereld oproepen en conferenties kunt afhandelen, overweeg dan om uw huidige systeem te upgraden.

De overgang van vaste lijn naar de modernste Voice-over-IP (VoIP) -service is wat veel bedrijven deden toen cloud computing voor het eerst verscheen, en het wordt steeds belangrijker in het belang van het stroomlijnen van uw communicatie.

Met VoIP-systemen kunt u goedkoper bellen – dat is het belangrijkste voordeel van dit systeem. Er zijn ook handige functies zoals wachtrijservices, automatische assistenten, talloze instellingen en add-ons, spraakmenu’s, videoconferenties, voicemailtranscriptieservices, gespreksroutering en automatische gespreksopname. Net als uw huidige systeem kan VoIP ook veel inkomende en uitgaande gesprekken aan, maar over het algemeen maakt het nieuwe systeem het proces efficiënter.

Bedrijven die onderweg zijn, zullen het op prijs stellen dat sommige VoIP-providers functionaliteit bieden via speciale mobiele apps, wat betekent dat u zakelijke oproepen kunt ontvangen – bijvoorbeeld van klanten of leveranciers – terwijl u onderweg bent. Dit kan natuurlijk overdreven zijn voor uw behoeften, in welk geval u een standaard VoIP-telefoondienst nodig heeft. Verschillende VoIP-providers staan ​​ook de integratie van apps en extensies van derden toe, zoals Google Drive en Dropbox.

Of uw bedrijf nu verkoopgericht of servicegericht is, VoIP voldoet de klok rond aan uw behoeften. De enige moeilijkheid is om te beslissen welke leverancier je wilt gebruiken. Bespaar uren op het internet door een vergelijkingssite als GetVoIP te gebruiken. Deze service helpt u services te vinden die end-to-end encryptie en firewall-bescherming bieden, en die voldoen aan uw budgettaire verwachtingen.

Betreed de cloud

Overstappen van legacy desktopsoftware naar cloudarchitectuur is iets waar digitale strategen (en vrijwel alle anderen) al lang over praten. Maar dit zijn niet zomaar loze woorden, want deze methoden kunnen aanzienlijke winsten opleveren. Als je eenmaal in de cloud bent, weet je precies waar dit over gaat.

Zodra u besluit om een ​​beslissing te nemen voor moderne innovatie en cloudadoptie, moet u de verschillende cloud computing-opties overwegen die door leveranciers worden aangeboden om te beslissen welke voor u geschikt is. Hybride cloud is slechts één optie en is aantrekkelijk omdat bedrijven hierdoor de ideale cloud kunnen kiezen voor hun workflows en behoeften.

Of u nu uw IT-activiteiten opschaalt of eenvoudigweg een verouderd systeem moderniseert, hybride cloudomgevingen van leveranciers zoals IBM en Amazon Web Services kunnen u helpen de bedrijfscontinuïteit te verbeteren, de flexibiliteit van uw infrastructuur te vergroten en de beveiliging te moderniseren. Hybride netwerken hebben ook het extra voordeel dat ze gevoelige gegevens kunnen overdragen via privé (in plaats van openbare) servers, waardoor downloadtijden en gegevensoverdrachtsnelheden worden versneld.

Hybride is natuurlijk niet de enige optie. U kunt kiezen uit het klassieke public cloud-model, bekend om zijn multi-tenant-architectuur, of de private cloud, die u volledige controle geeft over uw gegevens en services terwijl u ze beschermt met een enterprise-firewall. Weeg uw opties af, neem privacy en cyberbeveiliging op in de vergelijking en waag de sprong. Wat u ook doet, neem de tijd om een ​​beslissing te nemen – de kosten van licenties voor softwaredatabases nemen aanzienlijk toe wanneer u van toepassing verandert.

Gevolgtrekking

Hier zijn vier tips om u te helpen uw bedrijf dit jaar te moderniseren. Zoals altijd moet u uw inspanningen richten op de gebieden waar u moet verbeteren. Begin waar u waarde kunt toevoegen of dicht de grootste kloof die geld en tijd kost. Identificeer de gebieden van uw bedrijf die u tegenhouden en breng de nodige wijzigingen aan. Je workflows zullen verbeteren en als je geluk hebt, zullen je inkomsten ook toenemen. 

https://www.webdeveloper.today/2020/12/tekstverwerking-python-text-processing.html

https://webdevelopmentapp.com/nl/online-workspace.html