DopShop.nl
Image default
Industrie

Direct leverbare kartonnen dozen

Heeft u kartonnen dozen nodig die direct leverbaar zijn? Ga dan snel naar de website van de Dozenhal. Met meer dan 2500 verschillende formaten in het assortiment zit er altijd een geschikte doos voor u tussen. Niet alleen verschillen de producten in formaat maar ook nog eens in de dikte van de verpakkingen. Zo kunt u namelijk kiezen uit een enkele- of dubbele golf doos. Zo is de doos met dubbele golf geschikt voor het opbergen en verzenden van zware producten omdat de dubbele golf zorgt voor extra stevigheid. 

Kartonnen dozen bezorgt met eigen transport

Eén van de redenen waarom de kartonnen dozen zo snel leverbaar zijn, is omdat wij bij de Dozenhal werken met ons eigen transport. Er is dus geen sprake van een tussenpersoon of handelaar maar u bestelt direct bij ons en wij zorgen ervoor dat uw bestelling bij u op locatie wordt geleverd. Ook is dit beter voor het milieu omdat wij kijken naar waar alle bestellingen moeten worden geleverd en wordt er rekening gehouden met dat het transport niet op en neer gaat naar dezelfde locatie(s). Bovendien betaalt u bij ons geen transportkosten als u een bestelling plaatst van meer dan €700. De andere reden waarom uw bestellingen zo snel bezorgd kunnen worden door ons eigen transport, is omdat wij bij de Dozenhal een zeer grote voorraad hebben. U kunt in onze dozenzoeker op de website vinden welke verpakkingsmaterialen momenteel op voorraad zijn binnen het assortiment. Weten wat het u gaat kosten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan. 

De Dozenhal

De Dozenhal is uw groothandel in dozen. De Dozenhal is opgericht in 1978 in het mooie plaatsje Ermelo. Destijds verkochten wij alleen nog gebruikte materialen maar al snel gingen wij ook over op het verkopen van nieuwe verpakkingsmaterialen. De gebruikte doos die wij verkopen zijn vaak restantpartijen of over geproduceerd waardoor de doos overgebleven is. Wij proberen met onze gebruikte verpakkingsmaterialen een duurzame weg in te slaan omdat iedere ‘groene’ doos, 266 kilogram aan luchtverontreiniging bespaart, 3m3 stortcapaciteit, 2026 kilometer aan brandstof voor personenauto’s en 20 duizend liter water.