DopShop.nl
Image default
Industrie

Gebruik maken van een handlier van de hijswinkel.nl is een zeer verstandige keuze

Je gaat aan de slag met het hijsen, kies dan voor een handlier van de hijswinkel.nl voor de beste resultaten. Waarom is deze handlier nou zo goed? Je kunt op deze website diverse soorten van handlieren vinden. Het is de bedoeling dat je er een uitkiest die goed aansluit bij de werkzaamheden die je met dit apparaat wilt  gaan verrichten. Je kunt ook kiezen voor een lier die elektrisch werkt, maar hiermee loop je het risico dat deze stuk gaat en daarnaast heb je met een handlier zelf veel meer de controle over hetgeen dat je aan het besturen bent. Je kunt zelf bepalen hoe snel deze gaat en door de lier zelf te besturen, voel je ook snel genoeg aan wanneer er iets misgaat. De lier die je met de hand moet besturen bekijk je op de website, hierbij vind je dan allemaal specificaties. Je ziet het typenummer, die je ook kunt vinden in diverse handleidingen van lieren.

Noodrem

De handlier van de hijswinkel.nl De lieren die worden gebruikt zijn niet alleen maar de standaard lieren, maar er zitten in deze lier ook reddingslieren verstopt. Deze worden op de proef gesteld wanneer de standaard kabels ermee ophouden. Dit betekent dat de handlier een goede veiligheid erop heeft zitten. Is er iets aan stuk, dan wordt dit direct opgevangen en zal je geen gevaar lopen. Wel is het dan zo verstandig om de lier niet meer te gebruiken en een nieuwe aan te schaffen na afloop. Je hebt op deze manier een automatische noodrem. Ook zit er een schokdemper in verwerkt, die de klap kan opvangen.

Wat zit er allemaal bij geleverd?

Bij de handlier krijg je nog een aantal zaken die hier standaard bij worden geleverd. Dit betreft een omloopwiel, een staalkabel, een remsysteem en 2 karabijnhaken. Je hebt dit allemaal nodig voor een goede werking van de lier. Niet alleen werkt het hierdoor goed, maar kan je ook de veiligheid van iedereen eromheen waarborgen en zorg je dat het product dat je hijst heelhuids boven komt of weer naar beneden gaat.