DopShop.nl
Image default
Auto's en Motoren

Op een snelle en makkelijke wijze je brommobiel verkopen

Je mooie brommobiel verkopen is bij ons zo gedaan. Wanneer je bij ons je brommobiel gaat verkopen ga je gegarandeerd een eerlijke prijs krijgen voor jouw brommobiel. Brommobielen worden steeds populairder, met name online. Daarom zal jij je brommobiel binnen de kortste keren kwijt zijn al laat je het aan ons over. Als tussenpersoon zullen we er ook voor zorgen dat je brommobiel veilig verkocht wordt. En dat ook nog eens allemaal zonder gedoe. Wanneer je je brommobiel gaat verkopen bij ons, zal hij eerst helemaal nagekeken worden. Er worden dan ook eventueel onderdelen vervangen. We vinden het wel zo belangrijk om een goede controle uit te voeren.

 

Brommobiel te koop stellen

Al wil je bij ons je brommobiel verkopen moet je een eenvoudig stappenplan volgen. Dit stappenplan is binnen de kortste keren gedaan. Als eerste willen we graag het kenteken en het merk van je brommobiel weten. Daarnaast is het ook van belang om een aantal details over je brommobiel in te vullen. De laatste stap is het doorgeven van je contactgegevens. Zo kunnen we makkelijk contact met je opnemen.

 

Het verkopen

Wanneer je je brommobiel gaat verkopen bij ons geven we je twee mogelijkheden. Zo kunnen we bijvoorbeeld naar je toe komen om vervolgens een eerlijk bod te bieden. De andere optie is dat we je brommobiel online zullen aanbieden. Er zal dan vervolgens vanzelf ene koper zijn die geïnteresseerd is in jouw brommobiel. De meest voorkomende optie is dat we een bod doen op je brommobiel om deze vervolgens bij jou op te halen. Je kan ook je brommobiel verkopen door met ons ter plekke te gaan onderhandelen. Voor ons is het geen enkel probleem om naar je toe te komen, ongeacht waar je dan ook woont in Nederland.