DopShop.nl
Image default
Beauty en verzorging

Beter voor het klimaat: shampoo bars

Leuke Shampoo bars zijn een stuk beter voor het klimaat. Je gebruikt namelijk helemaal geen plastic. Dit kan super fijn zijn voor als je een groenere levensstijl wil maar je niet weet waar je moet beginnen. Shampoo bars is dan natuurlijk iets kleins maar kleine dingen kunnen heel erg helpen. Je plastic gebruik verminderen helpt waarschijnlijk heel erg. Sowieso als je dit met het hele gezin wil doen. En misschien heb je ook wel als doel om plasticvrij te gaan leven. Dan kan je shampoo bars natuurlijk helemaal niet missen in deze levensstijl. Naast shampoo bars zijn er ook nog heel veel andere soorten bars voor je lichaam. Zoals een body wash en conditioner. Zo kan je langzaam naar een plasticvrije levensstijl streven. En je zal merken dat als je hiermee begint andere dingen veel gemakkelijker zullen gaan. Dus shampoo bars kunnen zeker een goed begin zijn voor jou en jouw gezin. Zo kunnen jullie samen streven naar een groener en milieubewuster huishouden. En waarschijnlijk zal dit een goede invloed hebben op de mensen om je heen. Het zal ze namelijk laten zien dat plastic vrij leven zeker mogelijk is. 

Biologisch 

Je herkent dat gevoel waarschijnlijk wel, je kijkt op een verpakking van iets en je snapt eigenlijk helemaal niet wat erin zit. Dit voelt natuurlijk niet goed. Wat stop je dan eigenlijk in en rond je lichaam? Wat fijn is aan shampoo bars is dat er biologische producten hierin zitten. Bij dit wordt er dan veel meer gedacht aan niet teveel troep in dingen stoppen. Als je dan op je shampoo bars kijkt weet je wat erin zit. Dit voelt natuurlijk een stuk fijner. Zo weet je veel beter welke producten je gebruikt. Zo zal het waarschijnlijk een stuk natuurlijker voor je voelen om shampoo bars te gebruiken.