DopShop.nl
Image default
Banen en opleidingen

Dus besloot ik alle technieken samen te stellen.

werk zoeken

Dankzij jou, Barbara, is mijn hele leven veranderd – ik heb een toekomst. Bedankt voor je advies.

Dus besloot ik alle technieken samen te voegen en een gids te maken om scanners te helpen obstakels te overwinnen, manieren te vinden om ideeën te vertalen en talloze talenten te benutten. Terwijl ik het boek aan het schrijven was, probeerde ik zoveel mogelijk scanners te vinden en ze te ontmoeten. Nu ken ik honderden van zulke mensen. Ze zijn prachtig. Ze houden van het leven en vinden het geweldig om nieuwe ervaringen op te doen. Dit zijn over het algemeen de meest interessante mensen. Ze zijn buitengewoon genereus – aan hen ben ik enorm veel informatie verschuldigd, ze deelden met mij de informatie en strategieën die ze ontwikkelden, zodat er in het leven een plaats was voor al hun vele interesses. Heeft u ook uw eigen ontwikkelingen? Ik weet dat er is. Scanners zijn vindingrijk en lossen graag complexe problemen op. Maar de belangrijkste reden waarom ze hun eigen manieren moesten bedenken om te overleven, is dat geen van hen op de hoogte was van het bestaan ​​van andere scanners. Niemand in de buurt bij wie u terecht kunt voor hulp en advies.

Ik denk dat dat de reden is waarom de scanners die ik sprak, hun verhalen en ervaringen deelden. Het motief is simpel: ze moesten alles te lang voor zichzelf houden. Ze schreven me over hun geestelijke wonden: ze onderschatten degenen om hen heen; Hulpeloos voelen over het niet voldoen aan de verwachtingen van de familie je voelt je eenzaam omdat niemand je begrijpt (en je begrijpt jezelf niet). Maar daarnaast spraken ze over het verlangen naar nieuwe kennis, over de liefde voor ontdekkingen en de bijna kinderlijke vreugde die elk nieuw bedrijf bij hen oproept. Ik heb zoveel letterfragmenten in het boek opgenomen als het past. Ik wou dat ik alle brieven kon afdrukken die je zeker zouden inspireren en je een waarheidsgetrouw beeld zouden geven van het leven van deze geweldige gemeenschap van mensen. Je zou vast wel dol zijn op de verhalen van scanners over hoe ze lesgeven op school en muziek componeren terwijl ze in Nepal wonen, boeken schrijven over brouwen, in het theater werken, leiders van wereldklasse ontmoeten in Tsjechië, of hele kleine dorpjes breien als een geschenk aan hun moeder (als ze niet in hun eigen rockband spelen) en dit alles natuurlijk na het werk.

Misschien leer je door deze brieven te lezen voor het eerst over het leven van andere scanners. Waarschijnlijk betrap je jezelf er zelfs op dat je denkt: “Net als de mijne!” Ik hoop dat dit zal gebeuren, omdat de woorden die worden herkend als de hunne, gewoon nodig zijn voor scanners – met hen is het gemakkelijker om de “weg naar huis” te vinden. Op bekend terrein kun je trots zijn op je uniciteit en een nieuw, rijk, vervullend leven ontdekken waarvoor je alles hebt.

En voor mij werd dit boek ook een soort mijlpaal, die mijn “terugkeer naar huis” markeerde. Ik heb de volledige cyclus doorlopen – van een eerstejaars die huilde van schrik en geluk, die de lijst met universitaire programma’s doorkeek, tot een volwassen persoon die leest, schrijft, reist en een geweldige tijd heeft, met veel interessante dingen en hobby’s in zich bagage. Misschien, een wetenschap die ik van de universiteit heb gehaald, slaagde ik er nog steeds in een praktische toepassing te vinden: daar leerde ik hoe moeilijk het is als je alles in de wereld wilt bestuderen, en er is niemand in de buurt die je zou vertellen wat je moet doen. In het boek gebruik ik deze ervaring om je te begrijpen en te proberen te helpen.

Dit is dus het resultaat van mijn inspanningen: een praktische gids voor scanners. Daaruit kom je erachter wie je bent en waarom je zo anders bent dan de rest. En nog een ding: scanners zijn anders. Bij het lezen van een boek kan elke scanner bepalen tot welk type het behoort en welke aanbevelingen, hulpmiddelen, technieken en modellen van levensarrangementen daarvoor geschikt zijn. En als u klaar bent met lezen, zult u zich duidelijker bewust worden van wat uw ongelijkheid is met degenen die gemakkelijk hun weg in het leven vinden. Bovendien begrijpt u hoe u obstakels uit het verleden kunt overwinnen. En tot slot, uitgerust met de nodige tools, kun je doen waarvoor je geboren bent: met al je inherente creatieve energie, ga je meteen dingen doen waar je perfect mee om kunt gaan.

Voor een scanner is dit het grootste plezier ter wereld.

https://www.vindazo.be