DopShop.nl
Image default
Aanbiedingen

Horoscoop voor de week van 15 t/m 21 augustus

HOROSCOOP VAN 15 AUGUSTUS T/M 21 AUGUSTUS.

In deze weekhoroscoop lees je wat jouw sterrenbeeld deze week kan verwachten op basis van de astrologische en planetaire invloeden.

Jarig deze week: Jeroen Pauw ((15-08-1960) Barry Hay (16-08-1948) Ben Affleck (15-08-1972) Madonna (16-08-1958) Robert Redford (18-08-1937) Cor Bakker (19-08-1961)   Steenbok 22 december t/m 20 januari Je komt heel sterk en enthousiast over op je werk. De kans is groot dat je een leuke opdracht binnensleept. Denk wel aan je lichaam; je energie laat te wensen over. Je geeft je teveel naar je omgeving toe. Ook in de liefde meer voor jezelf opkomen!     Waterman 21 januari t/m 18 februari Opnieuw liggen er enkele hobbels op je weg. Twijfel niet aan jezelf want aan je inzet ligt het niet. Er is eigenbelang in het spel. Ga liever geen discussies aan want het is niet de juiste tijd voor beslissingen. Toch komt er in je liefdesleven een ‘alles of niets-situatie’.   Vissen 19 februari t/m 20 maart. Af en toe onweert het behoorlijk. Het is belangrijk dat je compromissen sluit want anders krijg je uiteindelijk alles tegen je. Ook je liefdesleven laat helaas nogal te wensen over. Zolang je steeds allerlei confrontaties uit de weg gaat, blijft het moeilijk.   Ram 21 maart t/m 20 april Er doen zich kleine kansen voor die je secuur moet aanpakken. Pas op met belangrijke beslissingen want een collega zit je in de weg! Vermoedelijk door een leugentje. In de liefde wacht je een bruisend, avontuurlijk en romantisch weekend.   Stier 21 april t/m 21 mei    Sta je voor belangrijke keuzes? Het is de juiste tijd om door te zetten. Je intuïtie werkt op volle toeren en praktisch alles is haalbaar. Vertrouw op jezelf en waag de sprong! De liefde geeft je vleugels tijdens een romantisch etentje.   Tweelingen 22 mei t/m 21 juni Je bruist van de energie en bent enthousiast bezig. Dit werkt aanstekelijk op je collega’s. Stel wel je grenzen want je doet zoveel tegelijk dat je het overzicht kunt verliezen. Ben je single? Een oude vlam komt onverwachts weer op je weg.   Kreeft 22 juni t/m 22 juli Op elk terrein wordt het een rustige, aangename week. Niemand zit je in de weg waardoor je  je eigen gang kunt gaan. Neem het ervan, want deze rust heb je hard nodig. Je leert nieuwe mensen kennen die erg waardevol voor je gaan worden.   Leeuw 23 juli t/m 23 augustus Op je werk gaat het prima, beste horoscoop Leeuw. Je bent erg enthousiast bezig en weet van geen opgeven. Ga zo door, maar geef anderen iets meer de ruimte. Anders loop je te gemakkelijk over hen heen. In de liefde zul je heerlijk centraal staan. Het kan niet op en dit versterkt je ego enorm.   Maagd 24 augustus t/m 23 september Haal deze week alles eruit wat erin zit! Je bruist van de energie en bent vol zelfvertrouwen, beste horoscoop Maagd. Als je niet op alle slakken zout legt, valt elk gesprek in jouw voordeel uit. Je gaat iets nieuws starten. Probeer in alle drukte je liefdesleven meer aandacht te geven!   Weegschaal 24 oktober t/m 22 november Gelukkig is je energie weer veel beter in evenwicht. Het werk komt nu gemakkelijker uit je handen en je zelfvertrouwen groeit. Het is niet zo’n chaos meer om je heen waardoor je prima overzicht zult houden. Een oude vlam doet je hart sneller kloppen.   Schorpioen 24 oktober t/m 22 november Probeer in gesprekken je intuïtie secuur te gebruiken! Er komt namelijk een prachtige kans op je weg. Als je het rustig en tactvol aanpakt, krijg je je collega’s mee. Is er iets dat je nogal dwars zit? Geef het nog even de tijd. De liefde zal er niet onder lijden.     Boogschutter 23 november t/m 21 december Er is veel actie om je heen en je zit vol energie, maar je bent te overmoedig bezig. Kijk uit want er bestaat een kans dat je uit je vel springt. Dit zal vervelende gevolgen krijgen. Gelukkig maakt de liefde alles goed want Amor zorgt voor iets geweldigs!

Lees meer over je horoscoop.

https://www.horoscoop-luna.nl