DopShop.nl
Image default
Kinderen

Op welke momenten kan de Tangle van pas komen

Een Tangle of een Tangle Toy is een speelgoed die speciaal is ontworpen voor kinderen met bijvoorbeeld concentratieproblemen of kinderen die hun motoriek en hand- oogcoördinatie moeten verbeteren. Het is een speelgoed die al gemakkelijk van pas kan komen bij kinderen die het moeilijk vinden om bij de les te blijven of wanneer je tegen ze praat zij bijvoorbeeld weer weg kijken of ergens anders mee bezig zijn. Het speelgoed wordt vooral veel gebruikt bij therapieën of bij kinderen op school in de les of thuis bij het maken van huiswerk of natuurlijk gewoon om mee te spelen. Het speelgoed moet uiteindelijk voor zorgen dat de concentratie of de hand- oogcoördinatie weer beter worden of zelfs helemaal verholpen worden als dit gewoonweg een kwestie van onderontwikkeling is. 

Een aantal voordelen en positieve eigenschappen van de Tangle Toy.

De Tangle Toy heeft veel voordelen en positieve eigenschappen omdat het je kind in veel aspecten kan verbeteren of kan leren. Dit zijn er een aantal onder elkaar:

  • Geschikt voor een muisarm als therapie.

  • Zorgt voor het losmaken van stramme handen en versterkt de handspieren.

  • Helpt bij stoornissen als ADHD, ADD en Autisme.

  • Verbeterd motoriek en coördinatie.

  • Concentratie vermogen wordt uitermate verbeterd.

  • Helpt de aandacht bij hetzelfde te houden door door vermindering van prikkels.

  • Het versterkt de gevoels- zintuigen en de visuele zintuigen.

De Tangle Toys zijn zoals je ziet voor veel kinderen geschikt met bepaalde stoornissen of concentratieproblemen. Houd je kind van veel friemelen of peuteren? Dan is het zeker aan te raden om éen van deze toys aan te schaffen en eens te kijken hoe een geweldige verbetering dit bij uw kind kan geven. Neem eens een kijkje op de website van Educadora, die hebben veel toys en andere handige tools die jouw en je kind in vele aspecten kunnen helpen en verbeteren.