DopShop.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Deze advocaat staat u van begin tot eind bij als u verdachte bent van een zedendelict

Een zedendelict is een zeer complex misdrijf dat in de meeste gevallen leidt tot een zware gevangenisstraf. Als u verdacht wordt van het plegen van een zedendelict, is het daarom zaak om direct een professionele advocaat in te schakelen. Het is daarbij goed om in acht te nemen dat niet iedere advocaat zedenzaken bijstaat of de benodigde kennis en kunde heeft om u de juiste hulp te bieden. Bij De Strafpleiters, een advocatenkantoor in Rijen, vindt u een advocaat die u van begin tot eind begeleidt in het proces.

Waar kunt u op rekenen als u een advocaat van dit kantoor inschakelt?

Als u verdachte bent van een zedenmisdrijf, kan dit grote psychische gevolgen voor u hebben. Bij De Strafpleiters in Rijen wordt u daarom zowel juridisch als emotioneel bijgestaan. De advocaat stelt samen met u een verdedigingsstrategie op en neemt het bewijs voor het zedendelict onder de loep. Het is belangrijk om direct nadat u een ontbiedingsbrief heeft ontvangen contact met dit kantoor op te nemen. Tot die tijd kunt u het best een beroep doen op uw zwijgrecht, zodat u geen belastend bewijs tegen uzelf creëert. Nadat u uw zaak heeft aangemeld, ontvangt u al binnen 24 uur antwoord. Het eerste gesprek is altijd gratis en u kunt er zeker van zijn dat alles wat u vertelt vertrouwelijk wordt behandeld. Tijdens het gehele proces heeft u bovendien direct contact met uw advocaat over het zedendelict via haar 06-nummer of e-mailadres.

Altijd duidelijk inzicht in de kosten

Wordt u verdacht van een zedendelict en laat u zich bijstaan door een advocaat van dit kantoor? Dan ontvangt u altijd duidelijk inzicht in de kosten. De advocaat luistert aandachtig naar uw verhaal en doet er alles aan om u te helpen. U meldt uw zaak direct aan op de website. U leest hier ook meer over het belang van het inschakelen van een professionele zedenadvocaat.

https://destrafpleiters.nl/