DopShop.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Hoe kan ik een pakketje netjes verzenden?

Vaak is het voeren van een administratie niet het enige waarin de uitdaging voor een bedrijf ligt, maar ook het logistieke gedeelte kan zorgen voor een grote uitdaging waarbij het vaak de vraag is hoe men pakketjes netjes kan verzenden. Wij zijn u graag van dienst als het gaat om verpakkingsmachines en verpakkingsmaterialen. Bij Idepack.nl kun u rekenen op vakkundig advies op het gebied van deze materialen en machines zodat u ook met uw bedrijf in staat zult zijn om pakketjes op een nette en correcte manier naar uw klanten te krijgen.

 

Verpakkingsmachines

Wij hebben jarenlang ervaring met de benodigdheden voor logistiek. U kunt hierbij dus denken aan een krachtige verpakkingsmachine en verpakkingsmaterialen. Een goede verpakkingsmachine is vooral een machine dat handig is in gebruik en dat zijn werk goed doet. Dat klinkt misschien voor de hand liggend, maar vele machines zijn wat lastiger te gebruiken waardoor het nog niet ten goede komt aan het logistieke proces. Daarom hechten wij een grote waarde aan zo makkelijk mogelijk te gebruiken machines en bieden daar ook een groot aanbod in aan.

Voor grote aantallen pakketten hebben wij bijvoorbeeld palletwikkelaars. Ook met betrekking tot het sluiten van de dozen of het bij elkaar verpakken van verschillende dozen bij elkaar hoeft er ook geen handwerk bij komen kijken. Daar hebben wij ook verschillende machines voor beschikbaar die u kunt gebruiken. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan flowpackers en dozensluiters. Vooral deze laatste is een handige machine die de dozen sluiten precies op de manier zoals u dat graag wilt. De dozen zullen vervolgens helemaal klaar zijn voor verzending naar uw klanten toe.

Een andere manier om uw pakketten of objecten bij elkaar te binden is door middel van horizontaalwikkelaars. Horizontaalwikkelaars kunt u zien als een apparaat waarin objecten horizontaal kunnen worden ingevoerd waarna ze netjes worden verbonden of ingepakt. Dit heeft als belangrijk voordeel dat u meerdere pakketten in één keer kunt laten verpakken en waarbij het inpakken door kan blijven gaan. Er zijn natuurlijk verschillende formaten beschikbaar en ook diverse formaten. Daarnaast dient u ook rekening te houden met de toepassingen van de verschillende apparaten zodat u precies weet die het beste hoort bij uw inpakwerkzaamheden.

 

Verpakkingsmaterialen

Bij Idepack kunt u ook terecht voor verschillende inpakmaterialen. Wikkelfolie is misschien wel een van de meest gekochte en ook gebruikte materialen waarvoor u bij ons terecht kunt. Dit wikkelfolie komt zelfs goed van pas tijdens een verhuizing en dat is ook de reden dat ook veel verhuizers dit materiaal vaak bij ons afnemen. Een eigenschap van wikkelfolie is dat het erg stevig materiaal is en dat u dat van kasten tot kleinere objecten in kunt wikkelen en vervolgens kunt transporteren. U voorkomt hiermee dat de objecten beschadigd raken door krassen en stoten. Tape en dispensers ontbreken ook niet bij ons in het assortiment. Want zonder goed tape is het natuurlijk niet mogelijk om materialen en goederen goed te verpakken.

Bekijk de mogelijkheden nu en neem contact met ons op zodat wij met u naar de mogelijkheden kunnen kijken. De mogelijkheden zijn eindeloos en met onze vakkundige kennis en contact met onze fabrikanten zijn wij ook u graag van dienst. Naast het adviseren kunt u ook altijd rekenen op onze storingsdienst. Is er een defect met een van uw machines, dan kunt u rekenen op een snelle afhandeling van uw storingsmelding. Profiteer van de vele voordelen en kijk snel rond.

https://www.idepack.nl/