DopShop.nl
Image default
Aanbiedingen

RVS watersnijden voor nauwkeurige bewerking van uw materialen

Bij productieprocessen moet vaak zeer nauwkeurig worden gewerkt. Als u gebruik maakt van RVS watersnijden dan weet u zeker dat het roestvrijstaal tot op 0,1 mm nauwkeurig wordt bewerkt. Daar komt bij dat nabewerken niet nodig is. Er zijn geen rafelige snijranden. De krachtige waterstraal die wordt gebruikt om het materiaal te snijden doet zeer nauwkeurig zijn werk. Met deze techniek kan RVS tot maximaal 200 mm dikte worden gesneden. Dit kan uiteraard op zo ongeveer alle manieren die u wenst. Watersnijden van RVS is vakwerk, het is een techniek die maar door weinig bedrijven in de regio Noord-Brabant wordt toegepast.

Watersnijden is een milieubewuste keuze

Bij de bewerking van grondstoffen zoals RVS, staal, hout en kunststof komen soms giftige stoffen vrij of is er sprake van milieubelasting door CO2 uitstoot. Bij het proces van RVS watersnijden komen geen schadelijke stoffen vrij en er is ook nauwelijks sprake van milieubelasting. Dit is één van de redenen waarom Lave Snijtechniek deze RVS methode aanbiedt aan de klanten. Zowel grote als kleine opdrachtgevers zijn zeer tevreden over het resultaat en komen dan ook graag terug voor nieuwe opdrachten. Het bedrijf kan RVS watersnijden toepassen in hun eigen bedrijf uit Waalre, in Noord-Brabant, maar ook bij u op locatie.

Een vrijblijvende offerte aanvragen voor het laten watersnijden van uw materiaal

Wilt u RVS laten watersnijden, of hout, staal of kunststof? Dan bent u bij Lave Snijtechniek uit Waalre aan het juiste adres. U kunt contact met hen opnemen voor het plaatsen van een opdracht. Natuurlijk kunt u ook eerst een vrijblijvende offerte aanvragen. U kunt rekenen op uitstekende service. Wist u trouwens dat het ook mogelijk is om door middel van watersnijden een logo of andere gravering in RVS aan te brengen? Zo kunt u bijvoorbeeld uw logo laten plaatsen op een gevelplaat en er zijn nog talloze andere mogelijkheden.

https://lavesnijtechniek.nl/