DopShop.nl
Image default
Woning en Tuin

De voordelen van een worteldoek

Een worteldoek wordt gebruikt om de wortels van de planten te beschermen tegen de grond. Het voorkomt dat de wortels uitdrogen en verstikken door te veel water of te weinig lucht. Het worteldoek kan ook helpen om de planten tegen schimmel, vuil en insecten te beschermen. Vooral wanneer er een nieuwe tuin aangelegd wordt met stenen, is het aan te raden om hier worteldoek onder te gaan leggen. Doe je dit niet dan loop je al snel de kans dat het onkruid tussen de tegels het onkruid omhoogkomt. Dit onkruid kun je wel weghalen, maar het zal fijn zijn dat je hier verder geen omkijken naar hebt.

Worteldoek online bestellen

 Online via FVR-trading is het mogelijk om worteldoek te bestellen. Deze zijn hier in diverse afmetingen te vinden. Heb je dit doek nodig voor een groot stuk land, dan is dat ook geen enkel probleem. De afmetingen van dit materiaal zijn verschillend. Zo is er al een klein verpakking anti-worteldoek te vinden welke van 2, 3, 4 en 5 meter breed zijn. Dit zijn losse stukken doek die je makkelijk kunt verwerken in een tuin. Maar ook voor de grote oppervlaktes ben je hier aan het juiste adres. Er zijn namelijk ook doeken te bestellen met afmetingen van 5 meter en meer. Ook andere materialen om dit doek vast te zetten is hier te vinden. Denk hierbij aan speciale tape of kunstgraspennen. Hiermee blijft het worteldoek vastliggen en kan niet wegwaaien met een beetje wind. Voor meer informatie over worteldoek of andere producten die hier bij FVR-trading te bestellen zijn, breng een bezoek aan de website of vraag informatie of advies aan de klantenservice.