DopShop.nl
Image default
Entertainment

Unieke cocktail workshop in Den Haag volgen?

Hebben jullie ook die film gezien van Tom Cruise in Cocktail en waren jullie toen ook allemaal zo verliefd op hem en niet alleen omdat hij van die lekkere drankjes kon maken, toch, maar nu kun jij dat wel leren tijdens de cocktail workshop Den Haag. Helaas voor de dames, maar Tom Cruise gaat deze cocktail workshop Den Haag niet geven, maar wel een zeer getalenteerd cocktailshaker die jullie alle kneepjes van de mooiste en lekkerste cocktails zal leren en ook welke ingrediënten je het beste bij een cocktail kunt doen. En is je cocktail lekker geshaket, dan giet je deze natuurlijk in een mooi glaasje en versier je het nog een beetje met bijvoorbeeld een mooi parapluutje en een schijfje van een of andere citrusvrucht. Mogen we dan niet proeven, hoor ik jullie vragen, jazeker mogen jullie een aantal heerlijke cocktails proeven tijdens de cocktail workshop Den Haag. Het proeven zullen we jullie zeker niet ontnemen, maar eerst moeten jullie zelf leren hoe je het beste een lekkere cocktail kunt maken, want met de mooie zomer voor de boeg is het heerlijk om ’s avonds voor je gasten ter afsluiting nog een lekkere cocktail te kunnen presenteren. Plan eens een gezellig avondje uit met je vriendinnen voor deze geweldige cocktail workshop Den Haag.

Leren cocktails maken in Den Haag

Eigenlijk is het best wel raar dat we vaak alleen als we op vakantie zijn ’s avonds wel eens een lekkere cocktail drinken en ons dan vaak afvragen hoe ze deze nou eigenlijk zo lekker maken, nou dat kunnen we jou uitgebreid vertellen tijdens een cocktail workshop Den Haag. Een cocktail workshop Den Haag is ontzettend leuk om te doen met een stel vrienden, of tijdens een vrijgezellenavond, met de meiden, of tijdens een bedrijfsuitje en zal ongeveer 2,5 uur duren, maar is ook uit te breiden met een lekkere tapas na afloop, waar jullie nog eens lekker kunnen nakletsen over de leuke workshop. De cocktail workshop Den Haag begint met een algemene introductie over het fenomeen cocktails waarin onze meestershaker jullie alles over de kneepjes van het vak zal leren, want het lijkt wel zo makkelijk, maar dat is het zeker niet. Daarna zullen jullie zelf, onder leiding van onze meestershaker, aan de slag gaan om aan de hand van drie recepten jullie eigen cocktails maken. Het is belangrijk om je aan het recept te houden want daarmee valt of staat een lekkere cocktail. Na afloop van de cocktail workshop krijgen jullie de recepten mee naar huis om deze ook eens tijdens een gezellig avondje met vrienden thuis te kunnen maken.

https://www.dancarinas.nl/cocktail-workshop-den-haag/