DopShop.nl
Image default
Alarmsysteem

Home Security voor de alleenstaande ouder

Home Security voor de alleenstaande ouder

Volgens de RUG universiteit woont 30% van de kinderen in Nederland bij een alleenstaande ouder.

Vaak is de grootste uitdaging om een ​​alleenstaande moeder of vader te zijn de rol van twee op zich te nemen. Dezelfde hoeveelheid huishoud- en opvoedingswerk is er, waarbij alleenstaande ouders dun zijn. Alleenstaande ouders hebben ook het dubbele de druk om hun huis veilig, veilig en soepel te houden.

Het is onmogelijk om op twee plaatsen tegelijk te zijn, maar het naleven van best practices voor de huisveiligheid kan zorgen voor 24/7 beveiliging van uw huis.

Home Security Tips voor alleenstaande ouders

Ontwikkel een beveiligingsnetwerk. Hoewel je uitgebreide familie mogelijk niet in de buurt woont, kunnen buren en goede vrienden je helpen om je huis veilig te houden. Maak kennis met naburige families en onderhoud vertrouwensrelaties met buren, die uw huis in de gaten kunnen houden of u kunnen waarschuwen voor verdachte activiteiten.

Oefen bewuste privacy. Wees kieskeurig van wie uw persoonlijke gegevens ontvangt, inclusief uw telefoonnummer, huisadres of werkgegevens. Hoewel het misschien paranoïde lijkt, is het achterhouden van persoonlijke informatie een van de beste methoden om gevaarlijke vreemdelingen op afstand te houden. Het belangrijkste is dat u selectief bent over het plaatsen van informatie, met name uw locatie, naar sociale media, die volgers kan waarschuwen wanneer uw huis het meest kwetsbaar is.

Identificeer kwetsbaarheden in uw schema. Komen uw kinderen ooit thuis van school naar een leeg huis omdat u nog steeds op het werk bent? Er kunnen blokken van tijd zijn tijdens uw wekelijkse routine waarbij de veiligheid van uw huis het meest kwetsbaar is. Evalueer hoe u deze risico’s kunt beperken door uw schema aan te passen, een vaste oppas in te huren of met uw kinderen te werken om ervoor te zorgen dat ze de juiste veiligheidsmaatregelen treffen, zoals het sluiten van de jaloezieën en het op slot houden van deuren, wanneer u weg bent.

Oefen voorzichtig met daten. Hoewel het lijkt alsof je Ms. of Mr. Right hebt ontmoet, wees voorzichtig met het verwelkomen van een nieuwe datum bij jou thuis. Ontmoet in plaats daarvan op een neutrale plek totdat je vertrouwen en vertrouwen in zijn of haar intenties krijgt. Het belangrijkste is dat u uw huisgenoot geen huissleutel, beveiligingscodes of andere gevoelige informatie verstrekt voordat u een langetermijnrelatie heeft opgebouwd. Als uw relatie op slechte voorwaarden eindigt, moet u uw vergrendelingen en toegangsinstellingen voor de huisbeveiliging onmiddellijk bijwerken.

Installeer een huisbeveiligingssysteem. Terwijl het handhaven van privacy en het volgen van persoonlijke beveiligingspraktijken een integraal onderdeel zijn om u en uw kinderen veilig te houden, is een huisbeveiligingssysteem de enige veilige manier om uw huis te beschermen. 24 uur per dag monitoren voor inbraakalarm-, brand- en koolmonoxidemelders bespaart u kritieke tijd en zorgt voor gemoedsrust in geval van nood. Bovendien bieden slimme apparaten voor thuisgebruik, waaronder thermostaten en slimme lampen, handig energiebeheer en kostenbesparende mogelijkheden.

https://www.locksecure.nl/slotenmaker-rotterdam