DopShop.nl
Image default
Bedrijven

CBBS HR-consultant

CBBS is een salaris en een HR consultant die ondernemingen assisteert bij de financiële zaken. Het unieke aan CBBS is de volledigheid van servies die u kunt krijgen. Bij de diensten van CBBS gaan de diensten van de salarisservice en de HR software naadloos in elkaar op. Dit is een uniek voordeel dat CBBS heeft tegenover veel andere concurrerende consultatiebureaus.

Dit heeft voor de klanten van CBBS grote gevolgen. De klanten van CBBS ervaren groot gemak. Ook zijn de administratieve werkzaamheden minder foutgevoelig. Dit is voor de klanten een van de meest belangrijke eigenschappen van CBBS. Daar komt nog eens bij dat de werkzaamheden heel veel tijd besparen. Omdat voor de klanten veel tijd uit handen is genomen, kunnen deze klanten zich meer concentreren op de zaken die voor hun prioriteit hebben.

De werknemers van bedrijven die dit systeem geïmpliceerd hebben, kunnen zelf inloggen op het systeem. Hierna kunnen ze met het grootste gemak zelf wijzigingen doorgeven. Het voordeel van manager self service is dat de werknemers zich meer betrokken voelen bij de HR werkzaamheden. Ook scheelt het u veel werk. Het ziekteverzuim en bijvoorbeeld verlof kan nu veel sneller worden doorgegeven. Het systeem van Raett YouForce is de meest gemakkelijke manier om de financiële zaken op orde te houden.

 

Doe gemakkelijk de loonberekening met CBBS. De loonberekening kan namelijk in sommige branches complex worden. Hierbij zijn veel regelingen en zaken waar je rekening mee moet houden en dit kost tijd, veel tijd. Gelukkig heeft CBBS al meer dan 45 jaar expertise op dit gebied. Hierdoor kan CBBS uw zorgen wegnemen door uw administratie over te nemen. CBBS richt zich op het midden- en kleinbedrijf. Hiervoor regelt CBBS graag de financiën bij de meest ingewikkelde Cao’s. Een aantal van meer dan tweeduizend bedrijven doen nu zaken met CBBS. Wordt er ook een door contact op te nemen met CBBS.