DopShop.nl
Image default
Bedrijven

Applicaties van KBA Metronic

Coding en marketing met Coderingssystemen van KBA-Metronic zijn erg aangeraden! Maximaal 1000 coderingen per minuut en een uitgebreide keuze aan modellen garanderen een hoge mate aan flexibiliteit. Horizontale en verticale uitvoeringen, verschillende printoppervlakken en linker- en rechter-uitvoeringen, alles is mogelijk. Al deze mogelijkheden in combinatie met standard of klant specifieke frames bieden u de oplossing die u nodig heeft!

De codering hecht aan bijna alle materialen, zoals papier, plastic, karton, folie, textiel, leer, etc. Het is veeg- en kras vast en bestand tegen diverse en meest extreme omgevingsinvloeden. Er is geen droogtijd, dus de producten kunnen direct verder worden verwerkt zonder tijdverlies. Al meer dan 40 jaar ontwikkelen en vervaardigen KBA-Metronic coderingsoplossingen voor alle branches. Deze ervaring waarderen de klanten enorm, want zij weten waar het bij hen om draait! Hoge beschikbaarheid in combinatie met een uitstekend schriftbeeld en eenvoudige bediening – dat is beloofd! Er wordt onderscheid gemaakt tussen de ‘state-of-the-art’-productdesign, de rendabiliteit van de systemen en de hoge servicekwaliteit. Daardoor hebben ze bijvoorbeeld de laagste follow-upkosten van de markt, en worden er individuele en zeer aantrekkelijke serviceconcepten aangeboden. Profiteer van deze meerwaarde, optimaliseer uw producten en verlaag de kosten.

U kunt ook gebruik maken van een kabel printer. Typische toepassingen zijn o.a. het printen van THT-informatie, logo’s, barcodes, lotnummers, datamatrixcodes, track & trace informatie en lengte markeringen.

Hoge kwaliteit componenten in combinatie met modern software garanderen een printer die optimaal is afgestemd op uw toepassing. Een printer is op verschillende manieren bedraad en draadloos te verbinden met jouw computer of laptop. De USB-printerkabel wordt het meest gebruikt, maar deze wordt bijna nooit meegeleverd.

De hpdSYSTEM hotfoil printers zijn ontwikkeld voor een hoge productiebelasting, dag-in dag-uit. Flexibel, eenvoudige bediening, lage onderhoudskosten en een lange levensduur.

HpdSYSTEM hotfoil printers zijn een perfecte keuze vanwege de gunstige prijs-prestatie verhouding. Ze zijn eenvoudig te bedienen en milieuvriendelijk. De printfolie beïnvloedt het substraat oppervlak niet waardoor ook het meest gevoelige materiaal kan worden gecodeerd. De printfolie is emissie vrij en vormt geen belasting voor het milieu.

https://www.kba-metronic.com/nl/