DopShop.nl
Image default
Electronica en Computers

De Apple iMac, uw ideale werkcomputer

Een iMac is de alles in één desktop en monitor van Apple. En niet zomaar een computer en een standaard monitor. Maar een device vol met superieure technologie, zeer hoogwaardig kwaliteit beeldscherm, zeer intuïtieve MacOS besturingssysteem en een zeer elegant, zelfs futuristisch design. Je vindt in een iMac vaak de beste processoren, veel werkgeheugen en indrukwekkende graphics. Met een iMac als computerhulpje ben jij extra hard op weg om succesvol te worden!

Een gelikt beeldscherm

Wat iMacs kenmerkt, is dat de beeldschermen van zeer hoge kwaliteit zijn. Zo beschikken de nieuwste schermen over 4k of 5k displays. Dit is vele malen meer pixels dan bij je FULL-HD TV. Hierdoor ziet alles op het beeldscherm er haarscherp uit. Elk detail zal je opvallen op je iMac beeldscherm. Daarnaast is de kleurechtheid en kleurcontrast van een iMac ongeëvenaard. Niet voor niet is de iMac zo geliefd onder creative professionals. De verhouding tussen de drie kleuren rood, groen en blauw wordt op een evenwichtige manier vertaald naar content die van je beeldscherm af zal spatten.

Een zeer krachtige computer

Door de uitstekende grafische kaarten en zeer krachtige Intel-processoren die voor een iMac worden gebruikt, ben je in staat om alles te doen wat je wil met je iMac. En dat tegen ongekende snelheden. Wil je een zwaar programma laten draaien? Waar je bij een gemiddelde computer lang moet wachten voordat het programma is opgestart of berekeningen uitvoert, doet de iMac dit voor je in enkele secondes. Het is een sportwagen onder de personal computers. Uiteraard heb je wel verschillende modellen iMacs. Met ieder zijn eigen snelheden en specifieke krachten en eigenschappen. Niet iedereen heeft namelijk de meest krachtige prestaties nodig voor een uitstekend gebruiksgemak.

Welke iMac past het beste bij mij?

Er zijn een divers pallet aan iMacs beschikbaar. Van 21,5 inch iMacs tot de iMac Pro, waar je ongekende topprestaties mee behaalt. Ieder type iMac kent zijn eigen type gebruiker. Wij zullen hieronder de verschillende iMacs beschrijven zodat jij een beeld kunt vormen welke iMac het beste past binnen jouw gebruikssituatie.

iMac 21,5 inch

De 21,5 inch iMac is het perfecte instapmodel van Apple. Wanneer je niet extreem zwaar grafisch werk nodig hebt, kun je prima met dit model uit de voeten. Deze iMac is ideaal voor tekstverwerking en browsen. Het kleine design maakt dat deze computer in bijna elke kamer zal passen. Zonder dat deze teveel ruimte inneemt. Wanneer je een kleiner scherm prettiger vindt dan een groot scherm is dit ook een goede optie!

iMac 21,5 inch 4k display

De iMac 21,5 inch 4k heeft eveneens een 21,5 inch beeldscherm. Ten opzichte van de gewone 21,5 inch, heeft het beeldscherm een hogere resolutie en verbeterde beeldschermprestaties. Het contrast van het beeldscherm is beter. Niet alleen het scherm is anders, ook de prestaties van de computer zijn verschillend. Er zit een betere processor en videokaart in een 21,5 inch 4k imac. Hierdoor is deze iMac geschikt voor wanneer je grafische werkzaamheden verricht en prefereert om met een klein beeldscherm te werken. 

iMac 27 inch

De iMac van 27 inch heeft bij de nieuwste modellen een 5k scherm. Deze geeft maar liefst tot wel één miljard verschillende kleuren weer. Hierdoor is de kleurechtheid zeer hoog. Het is een zeer krachtige iMac. Hier kun je optimaal mee werken. Ongeacht de zwaarte van de klussen die je doet. Multitasken is voor deze iMac een eitje. Daarnaast is het werkgeheugen van een iMac 27 inch uit te breiden wanneer u dat wenst. Wanneer je een zware computer nodig hebt en één zeer goed beeldscherm, dan zou deze iMac jouw favoriet kunnen zijn.

iMac Pro

De iMac Pro is gemaakt voor professionals! Het is de krachtigste en meest geavanceerde iMac. De mogelijkheden zijn eindeloos voor dit device. Met de iMac Pro voltooid u elke klus met speels gemak. Deze iMac is geschikt wanneer je voor de dagelijkse werkzaamheden de zwaarste grafische en procesmatige taken uitvoert. Dit zijn de beste specificaties die er te verkrijgen zijn. Beter is er niet!

Een idee gekregen?

Heb je een goed idee gekregen van welke iMac bij jou past? Bij deze webshop kun voordelig een iMac kopen.