DopShop.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Het wassen van uw kleding door een particuliere en bedrijfskleding wasserij biedt veel voordelen

Heeft u er weleens aan gedacht om uw kleding door een bedrijfskleding wasserij te laten wassen? Als u een zaak heeft waarbij u of uw personeel een standaard bedrijfstenue moet dragen, zoals bijvoorbeeld in een restaurant of in een café, dan krijgt u op een gegeven moment te maken met vieze bedrijfskleding. U kunt deze kleding zelf wassen, óf gebruik maken van een wasserette. Voor een professionele reiniging van uw bedrijfskleding kiest u voor een bedrijfskleding wasserij. Naast uw bedrijfskleding, kunt u er ook terecht voor het wassen van uw persoonlijke was.

Welke voordelen biedt een particuliere en bedrijfskleding wasserij ten opzichte van het zelf wassen van de kleding?

Eén van de grootste voordelen van het professioneel laten reinigen van uw kleding, is dat uw kleding ook professioneel schoon wordt. Uw (bedrijfs)kleding wordt minder snel vaal en gaat langer mee als u uw kleding door een wasserette laat wassen. Naast dit grote voordeel scheelt het laten wassen van uw kleding u veel tijd. Deze kostbare tijd kunt u nu aan andere belangrijkere zaken besteden. Als u bijvoorbeeld een eigen bedrijf heeft, vraagt dit veel van uw tijd.

U kunt ook gebruik maken van een On Demand service

Bij wasserette Good-Clean kun u gebruik maken van een haal- en brengservice. Als u gebruik maakt van deze On Demand service, kunt u zelf aangeven wanneer uw was opgehaald moet worden. Vervolgens wordt uw bedrijfskleding professioneel en grondig gereinigd in de wasserij. Hierna wordt de schone was weer naar u teruggebracht. Door van deze dienst gebruik te maken, maakt u nog meer tijdswinst. U hoeft uw kleding immers niet meer naar de wasserij te brengen of op te halen. Laat uw kleding milieuvriendelijk reinigen Als u om het milieu geeft, dan kiest u natuurlijk het liefst voor een milieuvriendelijke wasserij. Een wasserij waar uw kleding op een professionele wijze wordt gereinigd met milieuvriendelijke middelen. Als u gebruik maakt van een wasserij met een NETEX-Milieucertificaat bent u er zeker van dat uw kleding op een milieuvriendelijke wijze wordt schoongemaakt en gestoomd.