DopShop.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

De Buitenhorst voor bijzondere vergaderlocaties

Bij De Buitenhorst groepsverblijf in Brabant vindt u bijzondere vergaderlocaties. Het is tegenwoordig heel normaal om af en toe een externe locatie te huren om in een nieuwe omgeving te vergaderen. Het is namelijk bewezen dat een afwisselende en inspirerende omgeving een boost kan geven aan uw vergadering of cursus. Er zijn prikkels die u en uw collega’s scherp houden en de natuurlijke omgeving van De Buitenhorst kan voor vele nieuwe ideeën zorgen. Gelegen naast Natuurgebied de Maashorst is De Buitenhorst ideaal gelegen met veel groen in de omgeving. Tijdens de pauze een ommetje maken in deze omgeving kan heel verfrissend zijn.

Wat kan u verwachten?

Wat kan u verwachten bij deze bijzondere vergaderlocaties? Allereerst zijn alle locaties modern ingericht en van alle gemakken voorzien. U kunt rekenen op snel en gratis Wifi, airconditioning, verwarming, lunchvoorzieningen en nog andere vergadervoorzieningen. Een afwisseling van omgeving zal uw team goed doen en in deze natuurlijke omgeving voelt iedereen zich op zijn of haar plek. Nieuwe ideeën zullen opkomen en tijdens rustige wandelingen kan er nog nagepraat worden over wat er allemaal besproken is. De Buitenhorst heeft bijzondere vergaderlocaties in de aanbieding die uniek zijn in alle mogelijkheden. U kunt met zakelijke groepen van wel 50 personen een overnachting boeken. Dan heeft u meer tijd om te relaxen en om aan teambuilding te doen.

Groepsverblijf in Brabant voor iedereen

Dit groepsverblijf in Brabant is voor iedereen geschikt. Niet alleen zakelijke groepen maar ook groepen vrienden, families en noem maar op zijn meer dan welkom. U kunt kiezen voor een enkele overnachting, maar ook voor een midweek. Het is mogelijk om uw verblijf bij dit groepsverblijf in Brabant helemaal naar smaak in te vullen. Ook tijdens de feestdagen zijn families en groepen zeer welkom om iets extra speciaals te maken van de feestdagen. De drie verschillende groepsaccommodaties bij De Buitenhorst zijn aan elkaar te koppelen waardoor zelfs grote groepen tot in de late uurtjes met elkaar kunnen optrekken. U vindt geen andere groepsverblijf in Brabant dat niet alleen bijzondere vergaderlocaties maar ook een wellness en overnachtingen aanbiedt.