DopShop.nl
Image default
Banen en opleidingen

Verzekeringsadviseur

Verzekeringsadviseur

Omschrijving

Als verzekeringsadviseur geef je raadgeving aan leden van de anwb waarbij het belang van de afnemer centraal staat. tezamen met je nieuwe collega ’s word je opgeleid voor team verzekeren. het team waar je terechtkomt, houdt zich bezig met de verkoper van anwb verzekering producten.
Hierbij kan je denken aan de beschut karren autoverzekering en de beschut van huis verzekering. naast de verzekeringen kijk je ook naar het lidmaatschappakket van het lid en doe je leuke suggesties voor de klant. Je zal de eerste paar maanden word klaargestoomd voor de functie door te par in team start-up. ben je klaar voor de volgende stap? dan opvolgen er een gesprek met je teammanager en wordt er gekeken of je past te team verzekeren of dat een ander team een betere match is.
Bij deze functie is het van belang om in het tegoed te zijn van de wft voetbeen en wft verlies particulier certificaten, zodat je de afnemer mag adviseren. zowel timing als de anwb zijn ervan op de hoogte dat medewerkers met deze wft-certificaten gevierd zijn.
Kies je voor ons? dan waarderen wij dat kolossaal! Deze waardering wordt geuit in een eenmalige toeslag t. w. v. €1. 000, – bruto ( rekest de recruiters naar de voorwaarden ). 

Ben je vacant en lijkt het je leuk om eenheid te word van een lijf met enorme naamsbekendheid? reageer dan zo snel denkbaar om als een van de eersten in aanmerking te komen voor de functie. Het is bepalend om tenminste 25 uur per week vacant zijn. de openingstijden zijn op maandag t/m vrijdag van 08:30 – 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 – 16:00 uur.

Aanbod

Hoewel je start als tijdelijke capaciteit is de intentie zeker om je voor langer tijd in engageren te vasthouden, want de medewerkers maken het verschil volgens de manager van het leden service center. wil je meer werken? dan is dat zeker misschien!

https://www.vindazo.nl/keywords/verzekeringen.html