DopShop.nl
Image default
Banen en opleidingen

Medewerker Informatieveiligheid

Medewerker Informatieveiligheid (chief information security officer, CISO)

Plaats:
Zierikzee
Bedrijf:
Gemeente Schouwen duiveland

Beschrijving

Schouwen-duiveland is een gastvrij zeeuws schiereiland waar de dynamiek van water, land, wezen en cultuur mensen inspireert en verbindt. Eilanders en gasten komen hier tot zichzelf door de buitengewone combinatie van schoonheid, rust, bruisende mogelijkheden en monumentale liefjes.

Informatieveiligheid staat hoog op de agenda. Wij zijn er als administratief district gehouden voor dat wij waakzaam, zeker en vertrouwelijk omgaan met de kennisoverdracht die wij zamelen, gebruiken, beheren en bewaren. We zijn op zoek naar een collega die de administratief district schouwen-duiveland op het locatie van informatieveiligheid een flinke stap overigens kan brengen.

Daarom zijn wij binnenshuis het cluster ict van de gedeelte bedrijfsvoering 2 op zoek naar een

Medewerker informatieveiligheid ( chief information security officer, ciso ) voor 18 uur per week, vooralsnog tijdelijk voor de duur van 2 jaar

Wat ga je doen?

Als ciso krijg je de kans het informatiebeveiligingsbeleid van onze lichaam vorm te verstrekken, uit te dragen en te bewaken. Je houdt het informatiebeveiligingsbeleid actueel en dus ook de daaruit voortvloeiende informatiebeveiligingsplannen. Je adviseert het bestuur, management en medewerkers over informatiebeveiliging. Daarnaast initieer je tijdschrift beveiligingsaudits, risico-, afhankelijkheids- en kwetsbaarheidsanalyses en je bent ensia-coördinator. Je zorgt voor platform van het informatiebeveiligingsbewustzijn bij medewerkers en bestuur, bv. Door het organiseren van trainingen en het verstrekken van voorlichting. Bij beveiligingsincidenten en calamiteiten kom je in gebeurtenis vanuit je coördinerende en adviserende rol. Je meldt knelpunten en/of onregelmatigheden in de zelfbeheersing, werken en naleving van het informatiebeveiligingsbeleid en je adviseert over maatregelen. Uiteraard ben je ( inhoudelijk ) klankbord voor het management en medewerkers hierbinnen en ongeacht de afdeling.

Wat breng je mee?

Je hebt een hbo werk- en denkniveau. Aantoonbaar door les en ervaring. Een gerichte certificering zoals bv. Cissp of cism is een pré. Je hebt cognitie van de mogelijkheden van ict ( technische infrastructuur, besturingssystemen en ontwikkel- en beheermethoden ), informatiebeveiliging en risicoanalysemethoden. Je kunt dit overbrengen naar bestuurskundige en bedrijfskundige processen. Je bent klantgericht, hebt een goed ontwikkeld intuxeftie voor verantwoordelijkheid en kunt goed samenwerken met verscheidene disciplines op anders niveau. Daarnaast ben je omgevingsbewust en communicatief sterk en. Daarmee bereik je dat allen in de lichaam zich bewust is van informatiebeveiliging én zorg je voor een verandering in het rijrichting van medewerkers, management en bestuur. Je hebt affiniteit met de gemeentelijke dienstverlening en bent bereid tot het monitoren van completeren opleidingen.

Wat bieden wij jou?

Een leuke ( vooralsnog ) tijdelijke functie ( 2 jaar ) in een uitdagende werkomgeving, waar we trots zijn op onze gevolgen! Een fijne en open werksfeer en leuke collega’s. veel plek om inherent verantwoordelijkheid te gebruiken en jezelf te ontwikkelen. een traktement van maximaal € 4. 406, 00 ( bij 36 uur, functieschaal 10 ) je bouwt 17, 05 % individueel keuzebudget op voor bijvoorbeeld reserve inkomen, reserve verloftijd, een tweewieler of fitnessabonnement. goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een woon-werkverkeervergoeding, flexibele werktijd en uitstekende studiefaciliteiten

Belangstelling?

Je kunt je belangstelling kenbaar maakt door online te solliciteren voor 5 juli 2020 via onze sollicitatiepagina, door te communiceren op de solliciteerbutton.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze roep wordt niet op prijs poneren.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/werk-in-nederland.html