DopShop.nl
Image default
Banen en opleidingen

Hoe gemakkelijk het is om aan de slag te gaan met AI-technologie

Vrijdagspullen voor degenen die in de trend willen zijn.

Laten we eerlijk zijn: zelfs als je”Blade Runner 2049” hebt gezien, begrijp je nog steeds niet echt wat ons te wachten staat met deze mysterieuze kunstmatige intelligentie-technologie. Maar laat je gebrek aan kennis je niet tegenhouden op weg naar een AI-expert. Hier zijn negen manieren om bekend te staan ​​als een genie op het gebied van kunstmatige intelligentie.

Zeg altijd ARTIFICIAL INTELLIGENCE (!), niet kunstmatige intelligentie!!!

Als iemand ‘kunstmatige intelligentie’ zegt, corrigeer hem dan met het arrogante ‘eh, bedoelde je ARTIFICIAL INTELLIGENCE?’ (gebruik zoveel mogelijk je meest Amerikaanse accent). Je ziet er meteen slimmer en beter opgeleid uit dan je leeftijdsgenoten.

Bied aan om AI binnen uw bedrijf te ontwikkelen

Als u die eer hebt, vervang dan de termen “Digital / Cloud” door “AI” in al uw digitale en cloud-aanbiedingen en … voila! Je bent een innovatieleider. Het zal je glorie en eer brengen, misschien zelfs een HR Knight-titel, en zeker een positieve impact hebben op je prestatiebeoordeling aan het einde van het jaar.

Voeg meer glans toe met complexe woorden

Wanneer u met werknemers praat, gooi dan terloops termen als algoritme, bijscholing (we hebben zelf geen idee wat dit is, om eerlijk te zijn) en machine learning om te laten zien dat u leidt en volgt in de richting van het bedrijf (wat dat ook betekent ).

Stel voor om de Voight-Kampff-empathietest te gebruiken bij het wervingsproces voor uw bedrijf

Stel voor dat de wervingsafdeling een empathietest implementeert in het wervingsproces om koude, koude replicanten uit nieuwe medewerkers te verwijderen. Wees niet verbaasd als geen HR-persoon de test kan doorstaan.

Stel krachtige (tijgerachtige) vragen

Vragen als “Kan een bot dit doen?” of “Kunnen we dit op de een of andere manier gamificeren?” maakt een sterke indruk en laat zien dat AI altijd in je hoofd zit, of je nu slaapt of het volgende rapport aan het typen bent. Wacht even, en mensen zullen naar je toe komen als een AI-goeroe.

Word onvervangbaar

Bij evenementen in de branche komen golven van paniek over: “Wanneer worden we vervangen?” Het werk is het waard, want iedereen is de wildste ervaring. Je moet dus een onvervangbare medewerker worden. En weet je wat de AI niet precies kan doen? Bespreek kunstmatige-intelligentietechnologieën in de keuken met anderen.

Sorry, ik heb VR

Doe mee aan de gesprekken met een VR-bril. Hoe maak je ze? Pak karton, smartphone. Lijm alles aan elkaar. Nu zie je er niet alleen cool uit, maar zie je ook niets! Laat de hele wereld wachten en collega’s vragen nog steeds: “Hoor je ons? ale? en nu zie je ons? ”.

Ontdek welke peer sneller zal worden vervangen door AI

Probeer tijdens pauzes te voorspellen welke van uw collega’s het minst nuttig is. Hier is de formule:

[Salaris + pensioen + verzekering] – De kosten van zijn computer x Het aantal slimme ideeën dat de werknemer in een jaar heeft gegenereerd / het aantal uren dat hij op de werkplek op sociale netwerken heeft doorgebracht. Maak op basis van de resultaten een beoordeling en stuur deze naar collega’s.

Voeg wat AI toe aan de titel van je bericht

Het is saai om gewoon een Business Development Manager te zijn. Word AI Business Development Manager. Het is saai om een ​​marketeer te zijn, een machine learning marketeer te worden. Je kunt overigens meteen om een ​​salarisverhoging vragen (vraag om in bitcoins te betalen!).

temp agencies near me

https://www.globalrecruitment.info/