DopShop.nl
Image default
Bedrijven

Een vergaderlocatie in Veenendaal gezocht?

Bent u hard op zoek naar een vergaderlocatie maar kunt u niet zo snel een geschikte locatie vinden in de directe omgeving van uw bedrijf in Veenendaal? Dat is toch geen enkel probleem? Bij Vonk360 bieden wij namelijk diverse zalen aan op onze locatie. Wij zijn namelijk gevestigd aan de A12 waardoor u binnen no time op onze locatie aanwezig kunt zijn. 

Waarom een vergaderlocatie in Veenendaal?

Een vergaderlocatie in Veenendaal kan vele voordelen opleveren. Zo is het dicht bij uw bedrijf maar hoeft u niet daar samen te komen met iedereen. Vooral in tijden van Corona is het lastiger om met iedereen samen te kunnen komen omdat de kantoren vaak niet groot genoeg zijn en zit men al gauw op het maximaal aantal mensen dat aanwezig mag zijn. Met onze zeer ruime locaties kunt u op een gemakkelijkere manier toch samen komen, desnoods in diverse timeslots op het zo ‘corona proof’ mogelijk te houden. Een groot voordeel aan de locatie van VONK360 is dat wij bekend staan als één van de meest duurzame en innovatieve gebouwen in de omgeving van Utrecht. Met onze locatie kunt u de alledaagse hectiek even ontsnappen. ‘A change of environment’ is namelijk nooit verkeerd. Vaak kan een andere omgeving nieuwe inzichten opleveren en kan het uw creativiteit én productiviteit een enorme boost geven. Alle vergaderruimtes op onze locatie beschikken over veel ramen waardoor u volop daglicht binnenkrijgt. Ook zijn alle ruimtes voorzien van de modernste gadgets en technieken zodat u ook interactieve smart presentaties kunt geven. Bovendien profiteert u van onze glasvezelaansluiting waardoor u altijd kunt genieten van de beste én snelste internetverbinding die u zich maar kunt wensen. Toe aan pauze? Geniet dan van heerlijke versnaperingen en verse koffie in onze Business Lounge.

Goede bereikbaarheid

Tot slot is onze locatie van Vonk360 goed bereikbaar. De locatie zit namelijk direct aan de A12 en wij beschikken over een zeer groot parkeerterrein waar maar liefst 190 personenauto’s kunnen parkeren. Zo kunnen alle gasten makkelijk en snel parkeren, recht voor de ingang. Ook is ons parkeerterrein uitgerust met een aantal elektrische laadpunten.