DopShop.nl
Image default
Groothandel

Kies uit het grootste assortiment met biologisch en gecertificeerde tinctuur van Europa

Om de gezondheid en welbevinden van mens, dier en plant te behoeven, is het telen en verwerken van medicinale kruiden en planten van groot belang. Deze gecertificeerde plantextracten worden ook wel tinctuur genoemd. Dit kan gebruikt worden voor uiteenlopende toepassingen zoals gewasbescherming, voedingssupplementen, grondstof voor cosmetica, ingrediënt voor voedings- en drankenindustrie. Maar waar haalt u nu tincturen van uiteenlopende planten en kruiden?

Veilige, betrouwbare gecertificeerde producten met een constante hoge kwaliteit

Biosfeer Groede heeft een groot assortiment waar u tincturen van uiteenlopende planten en kruiden vindt. Sterker nog, zij hebben het grootste assortiment met biologische en gecertificeerde (oer)tincturen binnen de Europese Unie! Hierbij maken zij gebruik van zeer moderne en duurzame productiemethodes. Daarbij zijn zij teler, producent en groothandel van gecertificeerde plantextracten waardoor alle productiestappen en ondersteunende werkzaamheden plaats vinden onder één dak.

Kies de variant die u wenst

Bij Biosfeer Groede verkopen en leveren ze een tinctuur aan als simplex of complex, leveren ze consumentgericht product in flesjes van 50 ml of 100 ml of kiest u uit een bulkvolume van ½, 1, 5, 10, 20, 25 of 200 liter. Bovendien gaat de tinctuur lang mee. Door het hoge alcoholgehalte van 32% tot 90% is de houdbaarheid namelijk uitstekend en gaat het zelfs tussen de twee en vijf jaar mee. De kwaliteit wordt gewaarborgd door onder andere SKAL-, FSSC22000- en GMP+-certificering waardoor u zeker weet dat u een veilig en betrouwbaar gecertificeerd product binnenhaalt.

Neem contact op met dit bedrijf

Dit bedrijf levert hun tincturen rechtstreeks aan particulieren, maar ook aan zakelijke afnemers zoals therapeuten, winkels, groothandelaren en fabrikanten. Wilt u graag meer weten over de tinctuur van uiteenlopende planten en kruiden die u bij Biosfeer Groede vindt? Of heeft u vragen over hun assortiment? De vriendelijke medewerkers van dit bedrijf vertellen u er graag meer over. Neem telefonisch contact  met hen op en vraag meer informatie aan.

https://biosfeer-groede.com/