DopShop.nl
Image default
Groothandel

Waar kan ik lentebloeiers online kopen?

Wil je graag lentebloeiers gaan planten en ben je hiervoor op zoek naar een betrouwbare online aanbieder? Bekijk dan eens de website van Bulbs4you. Deze webshop staat vol met verschillende soorten lentebloeiers. Je koopt hier onder meer:

  • Lelies
  • Irissen
  • Tulpen
  • Allium’s
  • Muscari’s
  • Narcissen
  • Fritillaria’s
  • Anemonen
  • Hyancinten

Naast dit uitgebreide aanbod aan lentebloeiers, is er ook nog de mogelijkheid om bijzondere bloembollen aan te schaffen. Je kiest hier dus uit een groot aantal bloeiers voor in de lente.

Voor zomerbloeiers zit je hier tevens goed

Bij Bulbs4you ben je aan het juiste adres voor lentebloeiers, maar natuurlijk voor zomerbloeiers. Waar je lentebloeiers plant in de maanden september tot en met december, plant je zomerbloeiers al vanaf de meimaand. Vrijwel direct na de aankoop tot aan de vorstperiode geniet je van kleurrijke bloemen. Je kunt deze bloemen perfect kwijt in mooie potten op het terras, in de border, als hangplant of natuurlijk in de vrije grond. Als je er maar voor zorgt dat je ze na de vorstperiode plant.

Eenvoudig, veilig en snel bestellen bij deze aanbieder

Wanneer je bij deze aanbieder bestelt, geniet je altijd van gratis verzending bij bestellingen van € 40,- of meer. Alle bloembollen die zij aanbieden zijn van Nederlandse kwaliteit en hebben een bloeigarantie van 100%. Plaats jouw bestelling en betaal snel, makkelijk en veilig met onder andere Paypal, iDEAL en Visa. Op het moment dat je een vraag hebt over een van de producten, neem dan gerust eens contact op met een van de deskundige medewerkers. Zij vertellen je graag meer over de verschillende soorten lentebloeiers en zomerbloeiers. Ook voorzien zij je graag van persoonlijk advies. Zij weten natuurlijk als geen ander je alles te vertellen over de bloemen die je bij dit bedrijf bestelt. Zo ben je goed geïnformeerd en bestel je met een tevreden gevoel jouw bloeiers.