DopShop.nl
Image default
Eten en drinken

Deze filet americain hoort thuis in elke koelkast

Heb je weleens de filet americain van Ladessa geproefd? Nee? Dan is het echt een gemiste kans. De filet americain van dit merk is namelijk verrukkelijk. Vele smaaktesten hebben dit al bewezen. Tijdens deze smaaktesten zijn de filet americains van verschillende merken blind geproefd, waarbij het smeersel van Ladessa meermalig als winnaar is uitgeroepen. Bij de tests waar ze niet als winnaar zijn uitgeroepen, hebben ze meestal wel een positie in de top drie weten te bemachtigen. Dat deze filet americain qua smaak uitmuntend is, daar valt dus niet over te twisten. Daarom zou deze filet americain eigenlijk bij iedereen standaard in de koelkast moeten staan.

Ontdek de verschillende varianten van Ladessa

Hoewel de normale filet americain van Ladessa een echte prijswinnaar is, blijft het merk innoveren met nieuwe smaken. Ze hebben daarom ook al vele variaties op de markt gebracht, die het ook goed doen bij hun klanten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een filet americain speciaal? Dat is een echte publiekslieveling. Daarnaast hebben ze voor de echte snoepkonten ook de likkepot op de markt gebracht. De basis van deze spread is kwalitatieve leverworst afkomstig van geselecteerde varkens. Gecombineerd met een heerlijke kruiden- en specerijenmix en vers gesneden blokjes ui, paprika en peterselie is dit één van de absolute toppers van de Ladessa familie. Zowel jong als oud is dol op deze variant. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor de:

  • Vitello tonato
  • Tomaat americain (vegetarisch)
  • Filet americain beter leven

Koop de verschillende varianten in de winkel

Ben je benieuwd naar de filet americain of een van de varianten van Ladessa? Ga dan naar je plaatselijke supermarkt en koop jouw favoriete smaak. Wil je weten in welke winkel bij jou in de buurt ze de verrukkelijke spreads van Ladessa verkopen? Ga dan naar hun website en ontdek het snel via een handige online tool!

https://ladessa.nl/