DopShop.nl
Image default
Aanbiedingen

Ondernemen makkelijker maken

Als goede ondernemer ben je natuurlijk altijd uit op goede investeringen, op goede kansen die jou onderscheiden van je concurrentie. Daarbij zal je soms risico’s moeten nemen, dat hoort nou eenmaal bij het vak. Maar ja, dan kan juist leiden tot hele goede dingen. Als ondernemer moet je investeren in goede dingen, je moet hard werken, je moet de leiding behouden en je moet een goed overzicht van de financiën hebben en je moet goed zijn in de marketing. Toch gaat het er aan het eind van de dag om dat jij financieel succesvol wordt, dat je omzet draait en uiteindelijk natuurlijk ook winst. Zonder financieel succes, zal je onderneming niet lang overleven. De vraag is dan nu hoe je dat voor elkaar krijgt. Een idee is om iets vernieuwends te investeren, neem bijvoorbeeld eens het voorbeeld van een digitale receptie. Heb jij daar wel eens van gehoord? Het is een investering in jouzelf en in jouw personeel, welke bij de receptie staat. Dat doe je door middel van het investeren in  een onbemande receptie? Het heeft zijn voor- en nadelen.

Allereerst een voordeel, dat is dat is dat er met een bezoekersregistratie systeem juist meer persoonlijk contact mogelijk is. Enerzijds gebeurt dit tussen jouw bezoekers en medewerkers, en anderzijds bij jouw personeel. Wanneer je een bemande receptie hebt, is het een stuk makkelijk om feedback te krijgen en is het ook een stuk gemakkelijker om gelijk iemand te helpen. Een nadeel aan een bemande receptie, is dat er menselijke fouten kunnen voorkomen. Iemand kan maar net een foutje maken dat later vitaal blijkt te zijn. Een onbemande receptie is erg voordelig om te hebben, en ten eerste is dat omdat je zo geld bespaart op de salarissen van de receptionisten die normaal gesproken achter de balie zouden werken. Mensen achter de balie blijven nodig, maar nu kunnen ze zich richten op andere taken.

https://www.economy.nl/